Witte boule: 84% Franse bloem t65, 16% Amerikaanse patentbloem, 62% water, 1,8% zout, 0,5% instant gist
Bruine boule: 55% Volkoren tarwemeel, 45% Amerikaanse patentbloem, 65% water, 1,8% zout, 0,5% instant gist
(er ligt nu hetzelfde deeg maar met 70% water in de koelkast)
24 uur gerijpt in koelkast op 4 graden Celsius
Arjean bakt wit, bruin of volkoren brood
- Arjean
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 60
- Lid geworden op: zo 11 aug 2024, 09:20
Arjean bakt wit, bruin of volkoren brood
Autodidacte thuisbakker
Naast lekker brood zit de lol voor mij in het experiment.
Benraad oven met onder- en bovenwarmte
Kitchenaid classic planeetmenger
UniEgg Warmtemat 28x42cm + thermometer en plastic bak
Koelkast
Naast lekker brood zit de lol voor mij in het experiment.
Benraad oven met onder- en bovenwarmte
Kitchenaid classic planeetmenger
UniEgg Warmtemat 28x42cm + thermometer en plastic bak
Koelkast