Ik ga er even vanuit dat je voor puntjes (zacht kleinbrood) en croissants uitsluitend gist gebruik. Ik zou deze zeker direct na het vormen koel wegzetten. Het liefst effe aanvriezen om de gisting te stoppen, omdat voor beide broodsoorten meer gist wordt toegevoegd.
's avonds kneden en 's ochtends bakken
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 394
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
- Locatie: Città del Pane
Re: 's avonds kneden en 's ochtends bakken
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.