Hallo
Ik ben me aan het oriënteren op een nieuwe oven (voornamelijk hobby broodbakker).
Vooral de Bartscher AT120 spreekt me aan. Echter, van geen enkele soort semi-pro oven (Bartscher, Rofco, BW, ...) bestaan er ovens
die geschikt zijn om in een kast in te bouwen.
Nu vroeg ik me af , als ik dit gewoon toch doe, en aan beide zijden een fermacell plaat in de kast monteer, wat kunnen dan de nadelen
zijn? Het toestel kan hooguit sneller op temperatuur zijn denk ik dan , maar ik zie misschien logische zaken over het hoofd.
Iemand ideeën , suggesties, ...
Bartscher AT120 Inbouw
- Lowlandwoodsman
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: ma 28 nov 2022, 18:04
- Aemstelledam
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: vr 23 dec 2016, 21:39
Re: Bartscher AT120 Inbouw
Volgens mij is het niet de bedoeling om een vrijstaande oven in te bouwen. Dan kan hij zijn warmte niet meer kwijt…
- Lang delfje
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 54
- Lid geworden op: za 12 sep 2020, 12:56
Re: Bartscher AT120 Inbouw
Heeft niets te maken of de oven zijn warmte niet kwijt kan. De afwerking van de oven is vrijstaand. Bij inbouw moet je hoe dan ook ventilatie achter de oven hebben.
En als je het zeker wil weten ff een bericht naar Bartscher.
En als je het zeker wil weten ff een bericht naar Bartscher.