yoghurt
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 3890
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: yoghurt
yoghurt heeft meer droge stof, en meestal meer vet. Door aanwezige melksuikers zal het ook wel invloed op de kleur hebben van je korst. Dus als je al water door yoghurt vervangt moet je zeker wat doen met de hoeveelheden vocht. Ik denk dat je met yoghurt best lekkere broden kan bakken (ik gebruik het zelf ook in sommige recepten) maar het deeg zal zich zeker iets anders gedragen en het brood zal ook wel anders smaken.
Maar als je dat afvraagt: gewoon een keer uitproberen, dan zie je vanzelf wat het met je brood doet
Wil
Maar als je dat afvraagt: gewoon een keer uitproberen, dan zie je vanzelf wat het met je brood doet
Wil
Kneder: Bear Varimixer Teddy
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- Houtvogel
- Deegkneder
- Berichten: 173
- Lid geworden op: di 27 jul 2021, 09:21
Re: yoghurt
Bedankt LEKKERMELIG voor je snelle en duidelijke antwoord.
Ik ga het komend weekend waarschijnlijk proberen.
Ik ga het komend weekend waarschijnlijk proberen.
Alles met de hand.
Pegrim-oven.
Pegrim-oven.