Goedenavond,
Vanmorgen begonnen aan mijn desembrood recept Levine, na 2x 45 min en nu na 2 uur rijsen is het deeg nog steeds plakkerig .... wat te doen? Het deeg is wel gerezen. Nu moet ik eigenlijk een bol gaan vormen om 20 min te laten rusten dan nog opbollen en dan de oven in. Helaas ben ik nu moe (Corona Patient) Is dit deeg nog te redden en moet ik nog even doorzetten of is het niet meer te redden of kan ik het bewaren tot morgen in de koelkast. Veel vragen Alvast dank voor een antwoord
Desem deeg blijft plakkerig
- Jigger64
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: zo 09 mei 2021, 19:07
- Bantam
- Deegroller
- Berichten: 284
- Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
- Contacteer:
Re: Desem deeg blijft plakkerig
Dat is moeilijk te beoordelen als de samenstelling van het deeg onbekend is.
Wat is de hydratatie ?
Is er roggemeel gebruikt?
Is er spelt gebruikt en te lang gekneed ?
mvg.
Wat is de hydratatie ?
Is er roggemeel gebruikt?
Is er spelt gebruikt en te lang gekneed ?
mvg.
""" WATER + DESEM + BLOEM + TIJD + BROODBAKFORUM """