Brood van Gerrit

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
WesleyNL
Deegroller
Berichten: 482
Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09

Re: Brood van Gerrit

Bericht door WesleyNL »

Ze zien er weer heel mooi uit.

Welke busvormen gebruik je voor deze mooie kleine broden?
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Ik gebruik Alusteel bussen.

(het andere brood zag er minder uit, kijk de foto maar op "Wat ging er mis"
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

HALFVOLKOREN TARWEBOULE MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

50/50 Volkoren tarwemeel,/ tarwebloem T55, 74% hydratatie
bruine basterdsuiker, zonnebloemolie, geweekte zonnebloempitten (5%) en geweekt lijnzaad, ook 5%.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Nee, ik ben niet op vakantie, heb geen Corona, en ben ook niet gestopt met bakken. Mijn laptop is in de revisie dus kan ik geen foto’s uploaden. Zodra de machine weer doet wat IK wil komen de foto’s vanzelf hier terecht.

Intussen staan de broodjes wel gewoon op Instagram......
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BOLLETJES VERZAMELING (even inhalen)

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BOULE VERZAMELING (Even inhalen)

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op zo 26 jul 2020, 20:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BATARD VERZAMELING (even inhalen)

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BAGUETTES (even inhalen)

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE MET BLOND LIJNZAAD, CHIAZAAD EN ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding

Afbeelding

30% Volkoren tarwemeel, 70% tarwebloem T55, 72% hydratatie,
4% blond lijnzaad, 2% zonnebloempitten en 2% chiazaad (allen geweekt), zonnebloemolie, honing.

Gisteren gebakken, dus ik ben weer helemaal bij!
Gebruikersavatar
Vitamine C
Warme bakker
Berichten: 690
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Vitamine C »

Ah de laptop doet het weer. Mooie broden :D
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBATARD MET BLOND LIJNZAAD EN WIT SESAMZAAD

Afbeelding

Afbeelding

40% Volkorentarwe (steengemalen), 60% Frans tarwebloem T55, 70% hydratatie
4% blond lijnzaad (geweekt) en 4% wit sesamzaad (geweekt) bruine basterd, sesamolie.
Gedecoreerd met volkorentarwemeel.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BOEKWEITBATARD MET POMPOENPITTEN

Afbeelding

40% Volkoren tarwemeel, 10% volkoren boekweitmeel, 50% Frans tarwebloem T55, 1,5% donker gestemoutmeel.
10% pompoenpitten (geweekt), bruine basterdsuiker, olijfolie.
Gedecoreerd met volkoren tarwemeel.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BUSBROOD MET WIT EN ZWART SESAMZAAD

Afbeelding

Afbeelding

35% volkorentarwemeel vd molensteen, 65% tarwebloem T55, 68% hydratatie
8% wit en zwart sesamzaad (geweekt) door het deeg, basterdsuiker, zonnebloemolie.
Gedecoreerd met wit en zwart sesamzaad.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERGRANEN - MEERZADENBOULE

Afbeelding

55% Tarwebloem T55, 30% volkoren tarwemeel van de molensteen, 10% volkoren boekweitmeel, 5% sorghummeel 72% hydratatie
9% gemengde zaden: Quinoa, Chiazaaad, Lijnzaad (blond), Zonnebloempitten, Pompoenpitten, Maanzaad (wit), alles geweekt. Honing en olijfolie.
Gedecoreerd met het zadenmengsel (excl. de Quinoa).
Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 4006
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door lekkermelig »

Mmm, dat ziet er wel mooi en lekker uit Gerrit!

Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt

Blog: Lekkermelig.nl
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE

Afbeelding

Eenvoudige tarweboule met 15% volkorenmeel, 85% Tarwebloem T55, 66% hydratatie
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE MET LIJNZAAD EN CHIAZAAD

Afbeelding

Afbeelding

35% Volkoren tarwemeel, 65% tarwebloem T55, 73% hydratatie
4% geweekt blond lijnzaad en 4% geweekte chiazaadjes door het deeg.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BUSBROOD

Afbeelding

Afbeelding

65% Tarwebloem T55, 65% volkoren tarwemeel, 67% hydratatie.
Gedecoreerd met Semolina
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BAGUETTES

Afbeelding

85% tarwebloem T55, 10% volkoren tarwemeel, 5% sojameel
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-BOEKWEITBROOD

Afbeelding

Afbeelding

80% Tarwebloem T55, 10% volkoren tarwemeel, 10% volkoren boekweitmeel, 66% hydratatie.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

BOULE VAN DONKER BOSMIX

Afbeelding

Brood van een kant-en-klaar mix van de"Betuwse Molens" uit Ingen (kadootje)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BUSBROOD MET SESAMZAAD

Afbeelding

Afbeelding

75% Tarwebloem T55, 25% volkoren tarwemeel, 65% hydratatie

Gedecoreerd met sesamzaadjes
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Weer helemaal bij! Ik heb de bolletjes niet gepost maar die productie gaat ook gewoon door. Nu ligt er een meerzadenbrood te rijzen.......
Gebruikersavatar
Melinda
Meesterbakker
Berichten: 2269
Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
Locatie: Soest

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Melinda »

Mooi brood. :thumbup:
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERZADENBATARD

Afbeelding

Afbeelding

60% Tarwebloem T55, 40% Tarwemeel, 77% hydratatie.
Chiazaad, blond lijnzaad en sesamzaad door het deeg
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERGRANEN MERZADENBOULE

Afbeelding

Afbeelding

30% Volkoren tarwemeel, 10% volkoren speltmeel, 60% tarweboem T55, 74% hydratatie.
Zonnebloempitten, Pompoenpitten en blond lijnzaad door het deeg.
Gedecoreerd met dezelfde zaden.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

ZACHTE TARWEBOLLEN

Afbeelding

Tarwebolletjes met 15% volkorenmeel.
Gedecoreerd met kleine zaadjes

(Ik bakte altijd 12 bolletjes tegelijk maar ineens bedacht ik dat er best 16 op een plaat passen......... :D )
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

MEERGRANEN MEERZADENBOULE

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

5% sojameel, 10% Boekweitmeel, 30% volkoren tarwemeel, 55% tarwebloem T55, 74% hydratatie
Zonnebloempitte, zonnebloemittenmeel, pompoenpitten, pompoenpittenmeel,lijnzaad, chiazaad en wit maanzaad door het deeg.
honing en olijfolie.
Gedecoreerd met volkoren roggemeel. Gebakken op 245 graden.
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 352
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel »

Allemaal weer prachtig Gerrit!. Wil graag zelf thuis stokbrood bakken maar thuis alles wat zonder pan gebakken word meteen zwarts :? .

Gr Red!
Passie voor de ambacht!.
Gebruikersavatar
Bakker Henk
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bakker Henk »

Gerrit, gebakken op 245 °C. Dat is best wel hoog!
Welk doel heeft dat?
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Bakker Henk schreef: vr 11 sep 2020, 22:44 Gerrit, gebakken op 245 °C. Dat is best wel hoog!
Welk doel heeft dat?
Ik wilde gewoon uittesten welk effect het bakken heeft op deze hoge temperatuur.
En het brengt niets meer dan een dikkere korst 🥴. Voorverwarmen op 235 en dan evt terug naar 225 is voor deze broden voor mij het best.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE BUSBROOD MET LIJNZAAD EN MAANZAAD

Afbeelding

32% volkoren tarwemeel, 68% tarwebloem T55, 72% hydratatie
Basterdsuiker, boter, 4% blond lijnzaad door het deeg.
Gedecoreerd met zwart maanzaad.
Gebruikersavatar
Melinda
Meesterbakker
Berichten: 2269
Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
Locatie: Soest

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Melinda »

Mooi hoor.
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
Gebruikersavatar
masrya
Chef stoffer en blik
Berichten: 19
Lid geworden op: di 22 sep 2020, 09:57

Re: Brood van Gerrit

Bericht door masrya »

Prachtige broden
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-BOEKWEIT TIJGERBOULE MET GEMALEN POMPOENPITTEN

Afbeelding

10% Volkoren boekweitmeel, 15% volkoren tarwemeel, 75% Frans tarwebloem T55, 75% hydratatie
6% gemalen pompoenpitten door het deeg, bruine basterd, zonnebloemolie.
Gebruikersavatar
Bakker Henk
Deegroller
Berichten: 285
Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bakker Henk »

En altijd maar andermans ogen uitsteken.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Het is toch echt bedoeld ter inspiratie Henk (en ook een beetje showen natuurlijk😉)
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWEBOULE (GEMAAKT MET VOORDEEG)

Afbeelding

25% volkorentarwemeel, 75% tarwebloem T55, 65% hydratatie
voordeeg van 20% meel/bloem met 100% hydratatie en een snufje gist, 10 uur laten rusten.

Resultaat is een smakelijk brood maar geen spectaculair verschil in vergelijk met brood zonder voordeeg. Mogelijk heeft het voordeeg te kort gerust bij een te lage temperatuur (18 gr.C.) Moet hier iets vaker mee experimenteren.
Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 76
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Jay-R »

Wellicht het voordeeg maken van het volkoren meel.

Of gewoon met desem gaan werken, dan proef je echt het verschil
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Levinebaktbrood »

Gerrit, het is iedere keer weer een genot om naar jouw broodfoto's te kijken :) :thumbup: :clap:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door bakplaat »

Levinebaktbrood schreef: ma 12 okt 2020, 23:24 Gerrit, het is iedere keer weer een genot om naar jouw broodfoto's te kijken :) :thumbup: :clap:
Dit is ook mijn mening Gerrit...Steeds weer prachtig brood/jes, is het wat je hier laat zien. :clap: :thumbup:
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Ik wordt er verlegen van 😊
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 352
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel »

Jay-R schreef:Wellicht het voordeeg maken van het volkoren meel.

Of gewoon met desem gaan werken, dan proef je echt het verschil
Voordeeg altijd proberen met de bloem met de minste draagkracht de gluten worden afgebroken in een voordeeg zo houd je een sterker deeg over uiteindelijk
Passie voor de ambacht!.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

TARWE-BOEKWEIT BUSBROOD MET LIJNZAAD EN MAANZAAD

Afbeelding

Afbeelding

10% volkorenboekweitmeel, 30% volkorentarwemeel, 60% tarwebloem T55, 74% hydratatie
honing, olijfolie, 8% geweekt blond lijnzaad. Gedecoreerd met wit maanzaad.
Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 76
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Jay-R »

Prachtig brood weer!
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 352
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel »

Mooi busbrood weer Gerrit!. Nog nooit gezien wit maanzaad.
Passie voor de ambacht!.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

zo'n zes weken geen foto's geplaatst, maar wel gebakken hoor.
ik geef even een update:

TARWEBATARD MET POMPOENPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

35% Volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 80% hydratatie. Grof gehakte pompoenpitten en lijnzaad door het deeg.
Gedecoreerd met gehakte pompoenpitten en lijnzaad.


MEERGRANEN MEERZADENBOULE

Afbeelding

Afbeelding

Tarwebloem T55, volkoren tarwemeel, Roggebloem, 74% hydratatie. Blond lijnzaad, chiazaad en zwart sesamzaad door het deeg.
Gedecoreerd met zwart sesamzaad.

TARWE-BOEKWEIT BUSBROOD MET LIJNZAAD

Afbeelding

Afbeelding

10% boekweitmeel, 20% volkorentarwemeel, 70% tarwebloem T55, 70% hydratatie. Blond lijnzaad door het deeg.
Afgeglansd met water
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door BakkerGerrit »

Verdere update:

TARWE-TRIANGEL(poging) MET POMPOENPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

35% volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 75% hydratatie, honing en zonnebloemolie. Pompoenpitten en lijnzaad door het deeg.

TARWEBATARD MET ZONNEBLOEMPITTEN EN LIJNZAAD

Afbeelding

35% Volkorentarwemeel, 65% tarwebloem T55, 78% hydratatie. Zonnebloempitten en lijnzaad door het deeg.\Gedecoreerd met Roggebloem


TIJGERBOULE MET GEROOSTERDE ZONNEBLOEMPITTEN

Afbeelding

Afbeelding

75% Tarwebloem T55, 25% volkorenmeel. 6% geroosterde zonnebloempitten door het deeg.
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 352
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Brood van Gerrit

Bericht door RedYssel »

Prachtige tijgerbroden Gerrit![emoji16]

Red
Passie voor de ambacht!.
Gebruikersavatar
Bantam
Deegroller
Berichten: 268
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
Contacteer:

Re: Brood van Gerrit

Bericht door Bantam »

Dat is een fijne verzameling van lekkere broden.
De Tarwebatard met zonnebloempitten en lijzaad vind ik top.
""" WATER + DESEM + BLOEM + TIJD + BROODBAKFORUM """
Plaats reactie