Bakken met Red 2020

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 18 apr 2020, 13:27

Ik heb deze Koopmans t65 gewoon van het werk kunnen kopen anders had ik nu nog niks, Hoop dat t snel beter word!

Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1294
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Rik59 » za 18 apr 2020, 13:53

Beetje snuffelen hier en daar en dan neem je wel wat mee... :D :D
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.

Gebruikersavatar
WesleyNL
Deegroller
Berichten: 475
Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door WesleyNL » za 18 apr 2020, 19:26

Ik weet niet if je in de buurt woont van Amsterdam maar volgens mij heeft de sligro veel van koopmans op voorraad.
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 19 apr 2020, 10:23

Hmm heb wel Sligro in de buurt kom uit Overijssel dus Amsterdam is niet 123 om de hoek

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 19 apr 2020, 10:27

Afbeelding
Meergranen desem 20% vk meel 20% molen meergranen mix 60% t65 havervlokken, zonnepit, lijnzaad, sesam zaden mix op vloer

Gebruikersavatar
WesleyNL
Deegroller
Berichten: 475
Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door WesleyNL » zo 19 apr 2020, 11:47

Wellicht de moeite waard om er even een kijkje te nemen als daar ook een sligro in de buurt is.

Mooie broodjes hoor!
Laat ze smaken :-)
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 29 apr 2020, 19:29

Afbeelding

Heel ruw opengebakken vind het zelf wel mooi!.

100% franse bloem 70%water 30 %desem

Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 3429
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door lekkermelig » wo 29 apr 2020, 22:05

Bijna ontploft :-) maar ik vind hem mooi!

Wil
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 27 aug 2020, 16:41

Ayay het is even geleden maar we hebben de smaak nog steeds te pakken 2 blonde bollen van week beide vergelijkbaar receptuur maar bovenste is 65 en onderste 70% hydratarief!.Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 09 sep 2020, 11:34

Afbeelding
Nieuw mandje! Authentiek tarwebrood van 600gr aan de punt gezet 40 min rust en daarna opgemaakt rijs 40 min buiten 75 min koelkast 30 min bakken op voorverwarmde oven 250 terugdraaien 240 in een Dutch oven aka braadpan


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
Passion for Italy
Chef stoffer en blik
Berichten: 15
Lid geworden op: zo 15 apr 2018, 13:13

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Passion for Italy » vr 11 sep 2020, 17:16

Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » vr 11 sep 2020, 18:37

Passion for Italy schreef:
vr 11 sep 2020, 17:16
Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !
Hey Passion!.

Dit is een bannatonne met bananen suikerbrood!. Een aangepast recept van fries suikerbrood. Hiervoor minder suiker gebruikt en bananen compund gebruikt. Zou ook prima kunnen met een puree hoe dit in de verhoudingen gaat weet ik niet. geconfijte banaanen chips er bij door gedraaid op de vulling. Aanpunten rust opbollen na rijs en dan bakken!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 16 sep 2020, 11:23

Afbeelding
Weer lekker aan het bakken geweest!. Aan het testen met poolish. 25% voordeeg op de bloem. Met 0.3%gist op de 1/1 water bloem!. De voordelen van desem zonder de nadelen in mijn opinie!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » vr 18 sep 2020, 18:01

Afbeelding
Afbeelding
60% vk meel 10% roggebloem 30% t65 met een hydratatie van 72% opnieuw een poolish gebruik die 25% van de meel/bloem inhoud!.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 23 sep 2020, 19:52

Afbeelding
Het is even wennen van een kartelmes naar een scheermes maar het resultaat mag er zijn!

Gebruikersavatar
Passion for Italy
Chef stoffer en blik
Berichten: 15
Lid geworden op: zo 15 apr 2018, 13:13

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Passion for Italy » wo 23 sep 2020, 21:16

RedYssel schreef:
vr 11 sep 2020, 18:37
Passion for Italy schreef:
vr 11 sep 2020, 17:16
Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !
Hey Passion!.

Dit is een bannatonne met bananen suikerbrood!. Een aangepast recept van fries suikerbrood. Hiervoor minder suiker gebruikt en bananen compund gebruikt. Zou ook prima kunnen met een puree hoe dit in de verhoudingen gaat weet ik niet. geconfijte banaanen chips er bij door gedraaid op de vulling. Aanpunten rust opbollen na rijs en dan bakken!.
Ziet er heerlijk uit ! Je hebt me geïnspireerd. Ik ga ook eens een variatie maken op het suikerbrood en dan bananen toevoegen en dan zien wat het resultaat is.... bedankt voor het ideetje en ik zal je een update geven van het resultaat.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 24 sep 2020, 18:25

Passion for Italy schreef:
wo 23 sep 2020, 21:16
RedYssel schreef:
vr 11 sep 2020, 18:37
Passion for Italy schreef:
vr 11 sep 2020, 17:16
Wat is het baksel met de chocoladetopping ? Ziet er heerlijk uit. De rest trouwens ook !
Hey Passion!.

Dit is een bannatonne met bananen suikerbrood!. Een aangepast recept van fries suikerbrood. Hiervoor minder suiker gebruikt en bananen compund gebruikt. Zou ook prima kunnen met een puree hoe dit in de verhoudingen gaat weet ik niet. geconfijte banaanen chips er bij door gedraaid op de vulling. Aanpunten rust opbollen na rijs en dan bakken!.
Ziet er heerlijk uit ! Je hebt me geïnspireerd. Ik ga ook eens een variatie maken op het suikerbrood en dan bananen toevoegen en dan zien wat het resultaat is.... bedankt voor het ideetje en ik zal je een update geven van het resultaat.
Graag!. Het zijn leuke producten vooral als je met zo,n hoge bannaton kunt werken wat je toch al niet heel vaak ziet!.

Gebruikersavatar
Anke
Jongste bediende
Berichten: 40
Lid geworden op: wo 19 aug 2020, 09:52

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Anke » do 24 sep 2020, 19:49

Ik heb je broden bekeken. Wat maak je mooie inkepingen / versieringen!

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 26 sep 2020, 11:55

Anke schreef:
do 24 sep 2020, 19:49
Ik heb je broden bekeken. Wat maak je mooie inkepingen / versieringen!
Dankje!. De het sier snijden word verkregen door een scheermesje. Het bekende oor op een brood word verkregen door een goed gefermenteerd deeg vanuit de koelkast schuins over het brood te snijden en dan te bakken!.

Groeten Red

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 26 sep 2020, 15:18

Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Kneedhaak 2.0
Jongste bediende
Berichten: 45
Lid geworden op: do 23 apr 2020, 12:38

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Kneedhaak 2.0 » za 26 sep 2020, 19:37

Erg mooi die korenaar op dat brood :thumbup:

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 26 sep 2020, 20:41

Kneedhaak 2.0 schreef:Erg mooi die korenaar op dat brood :thumbup:
Ik vind dat zelf ook altijd een leuke decoratie!

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 27 sep 2020, 16:49

Afbeelding

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » zo 27 sep 2020, 17:12

Mooie broden!
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 03 okt 2020, 14:53

Hmm vandaag is wat anders dan de deegmandjes. Tussen kleedjes gezet. De snedes net wat te wild gebakken naar mijn smaakAfbeelding

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 03 okt 2020, 18:24

Afbeelding
Ook een mooie kruim

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » za 03 okt 2020, 18:31

Prachtig kruim!!
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 03 okt 2020, 19:17

[mention]Jay-R [/mention] dankje

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 04 okt 2020, 15:52

Landbrood rozijnen Afbeelding
Teveel scheuring kijken of we met een fold minder af kunnen

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 07 okt 2020, 17:06

Afbeelding
Afbeelding
Meergranen broodje met gebrande zaden en sesam

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » wo 07 okt 2020, 19:41

Mooi!
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
bakkerijremon
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: vr 25 sep 2020, 15:11

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door bakkerijremon » wo 07 okt 2020, 21:11

Hele mooie broodjes! Wat voor jij je desem?
Graag bak ik met een direct deeg maar ben ook net het zuurdesem avontuur begonnen :clap:
Kneedmachine: lekker met de handjes
-------
Voor geïnteresseerden mijn blog: Bakkerij Rémon

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » wo 07 okt 2020, 21:29

[mention]bakkerijremon [/mention] Mijn laatste broden zijn allemaal met poolish/biga gemaakt. Houd in dat je 25% poolish op je deegje gebruikt. Dit is 1/1 water bloem met bijvoorbeeld 0.20% gist dit zet je op kamer temperatuur 12 uur weg voordat je het uiteindelijke deeg maakt. De voordelen van desem zonder de lasten

Gebruikersavatar
bakkerijremon
Gaat de goede kant op
Berichten: 54
Lid geworden op: vr 25 sep 2020, 15:11

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door bakkerijremon » wo 07 okt 2020, 21:30

Het concept ken ik inderdaad! Dank voor de info :D
Graag bak ik met een direct deeg maar ben ook net het zuurdesem avontuur begonnen :clap:
Kneedmachine: lekker met de handjes
-------
Voor geïnteresseerden mijn blog: Bakkerij Rémon

Gebruikersavatar
Vitamine C
Warme bakker
Berichten: 508
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Vitamine C » do 08 okt 2020, 10:12

RedYssel schreef:
wo 07 okt 2020, 21:29
[mention]bakkerijremon [/mention] Mijn laatste broden zijn allemaal met poolish/biga gemaakt. Houd in dat je 25% poolish op je deegje gebruikt. Dit is 1/1 water bloem met bijvoorbeeld 0.20% gist dit zet je op kamer temperatuur 12 uur weg voordat je het uiteindelijke deeg maakt. De voordelen van desem zonder de lasten
Dat is dan toch geen desem? :?

Mooie broden daar niet van :)

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 10:30

[mention]Vitamine C [/mention] Nee dit is met gist. Desem ga ik in de toekomst wel weer doen

Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 3429
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door lekkermelig » do 08 okt 2020, 12:58

Mooie broden, inderdaad. Maar "de voordelen van desem zonder de lasten" ? Denk toch echt dat het compleet anders smaakt.
Wel lekker :-) maar anders.

Wil
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 13:18

[mention]lekkermelig [/mention] De langere versheid en een wat vlakkere smaak. Bij mij thuis hebben ze liever de gist degen dan broden van desem. Ik vind het beide lekker maar het is gewoon waar dat voordeeg met gist betrouwbaar is vergeleken met desem.

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » do 08 okt 2020, 16:02

In welke zin bedoel jij betrouwbaarder?
Persoonlijk vind ik die minimale hoeveelheden gist onbetrouwbaarder.
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 18:17

[mention]Jay-R [/mention] als je alles kwa temperaturen goed hebt zul je er nooit veel naast zitten kwa rijstijden ook met kleine hoeveelheden gist.

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » do 08 okt 2020, 18:26

Maar hoe is het dan betrouwbaarder dan desem?
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 3429
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door lekkermelig » do 08 okt 2020, 19:20

Nou, dat snap ik nog wel. Het is maar net hoe actief je desem is.
Ik heb weken gehad dat mijn tarwedesem niet vooruit te branden was, en de roggedesem wel. Of andersom.
Hangt nogal van de staat van verwaarlozing van de arme beestjes af. Daar heb je dan met een poolish weer geen last van.
Goed voeren vooraf helpt dan wel. Of je maakt een mooi hybride brood, met desem EN een beetje gist. Dat mogen sommige een doodzonde vinden maar het kan soms ook mooie broden opleveren, en dan toch veel smaak.

Wil
Lekkermelig.nl: Pizza, brood en fikkie stoken!

Laatste berichten:
* Sneeuwbroodjes
* Broodbak reunie
* Desem meerzaden brood
* Boekrecensie – The Rye Baker
* Almverhalen – Boerenbrood

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 19:43

In mijn opinie varieert desem nog wel eens en zit er meer factoren aan wat fout kan gaan. Gist werkt makkelijker en kan minder fout aan gaan. Smaak belevenis kan k\gist gewoon niet tippen aan desem dat is natuurlijk de andere kant. Als ik met desem werk gebruik ik altijd desem op het voordeeg en 0.2% gist op het deeg

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 19:47

lekkermelig schreef:
do 08 okt 2020, 19:20
Nou, dat snap ik nog wel. Het is maar net hoe actief je desem is.
Ik heb weken gehad dat mijn tarwedesem niet vooruit te branden was, en de roggedesem wel. Of andersom.
Hangt nogal van de staat van verwaarlozing van de arme beestjes af. Daar heb je dan met een poolish weer geen last van.
Goed voeren vooraf helpt dan wel. Of je maakt een mooi hybride brood, met desem EN een beetje gist. Dat mogen sommige een doodzonde vinden maar het kan soms ook mooie broden opleveren, en dan toch veel smaak.

Wil
Juist WIl!. Ik snap dat sommigen dat geen doen vinden om gist te gebruiken bij de desem. Echter van nvwa mag je tot max 0.2 % gist gebruiken en in een desem. Dit doe je natuurlijk op het uiteindelijke deeg en niet het voordeeg. De smaak heb je dan al omdat je het voordeeg al 12u hebt staan. In mijn opinie is de bakaard en smaak het belangrijkste en daar ontbreekt het niet vaak aan!

Gr red!

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » do 08 okt 2020, 21:10

Mijn ervaring is juist andersom. Al moet ik zeggen dat een hybride deeg prima werkt.
Nou ben ik niet heel ervaren, maar sowieso 0,2% gist afwegen voor 2 broden vind en vond ik redelijk lastig.

Als hobbybakker/thuisbakker boeit het mij vrij weinig wat de nvwa of een ander er van vindt. Gaat er om wat jij prettig, mooi, maar vooral lekker vindt.

Mocht ik brood bij een bakker kopen wat als desem wordt vind ik het toch jammer als er toch gist wordt toegevoegd. Ookal begrijp ik het daar dan weer wel.
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » do 08 okt 2020, 22:16

Ik heb een klein weggeschaaltje voor dat soort dingen zoals bvm zout en gist. Weegt tot 0.02 gram accuraat af. Beetje meer of minder maakt niet uit maar in die kleine hoeveelheden is het erger dan in een deeg van bijvoorbeeld 5kg of meer. Best wel handig.

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » za 10 okt 2020, 15:50

Zaterdag bakdag resultaat mag er zijn. Hydratatie 10% omhoog dus nu 80 procent. Verder alles hetzelfde wel drie keer rekken vouwen.Afbeelding

Gebruikersavatar
Jay-R
Gaat de goede kant op
Berichten: 74
Lid geworden op: do 10 sep 2020, 20:11
Contacteer:

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door Jay-R » za 10 okt 2020, 16:06

Kijk, mooi resultaat!
Mixer Kenwood Major Titanium
Oven Bosch met Pizzasteen en op zoek naar wat anders.
Fotoblog https://www.instagram.com/jayrlapt/

Gebruikersavatar
RedYssel
Opboller
Berichten: 178
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door RedYssel » zo 11 okt 2020, 15:58

Zondag bakdag witte broden van poolish voordeeg gist. 80% hydratatie.Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
1md65
Opboller
Berichten: 243
Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
Locatie: België

Re: Bakken met Red 2020

Bericht door 1md65 » wo 14 okt 2020, 07:46

Mooie broden :thumbup:

Plaats reactie