Even voorstellen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
kvdeurzen
Stofhapper
Berichten: 3
Lid geworden op: wo 25 mar 2020, 14:16

Even voorstellen

Bericht door kvdeurzen »

Hoi Allemaal,

Ik ben Kanter en houd ontzettend van dingen maken. Het afgelopen jaar is de focus meer gegroeid naar alles gefermenteerd en er staan dus altijd wel wat te pruttelen. Een jaar geleden heb ik al eens geprobeerd te starten met zuurdesem, wat toen niet gelukt is. Nu met het extra thuis zitten dacht ik om dit weer eens nieuw leven in te blazen. In mijn enthousiasme gister naar de molen gefietst en alles wat in mijn rugzak paste mee genomen.

Verder woon ik in Haarlem en wordt ik binnen kort vader van mijn eerste dochter.

Groetjes, Kanter
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Even voorstellen

Bericht door papagena »

Welkom Kanter,

Dat thuiszitten van een groot deel van ons leidt tot mooie dingen. Hier nog een handleiding van Levine. https://uitdekeukenvanarden.blogspot.co ... desem.html Een starter maken kan bijna niet mislukken maar het kan wel eens wat lang duren. Als ik erg ongeduldig ben, gooi ik er wel eens een scheutje kombucha of kefir bij.
Niet bij brood alleen....
Gebruikersavatar
RedYssel
Deegroller
Berichten: 352
Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34

Re: Even voorstellen

Bericht door RedYssel »

Welkom op het forum!

Red
Passie voor de ambacht!.
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Even voorstellen

Bericht door Levinebaktbrood »

Welkom :)
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Even voorstellen

Bericht door Rik59 »

Welkom Kanter..

Zou die dochter ook van het thuiszitten komen??

Kanter we love pics van fraai gebakken broden en zijn nog druk bezig met geurfotografie..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Plaats reactie