Hallo,
Ik ben een amateur broodbakker sedert enkelen jaren. Ik bak twee keer per week. Ik gebruik de Dutch Oven methode. Al denk ik dat de meesten hier wel weten wat dat is, toch wat uitleg. Bij de Dutch Oven methode plaats je het brood in een gietijzeren kom (Creuset, Staub...), en dat gaat dan in de oven. Daardoor krijg je een betere korstvorming.
Ook al zijn mijn resultaten vrij goed (dat vind ik zelf althans :-) ), toch zit ik nog met heel wat vragen. Daarom dat ik me lid gemaakt heb van dit forum.
Even voorstellen - Marc
- MarcVS
- Jongste bediende
- Berichten: 27
- Lid geworden op: zo 10 feb 2019, 15:48
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Even voorstellen - Marc
Welkom op het forum Marc! Je zult hier massa’s informatie kunnen vinden en ervaringen kunnen delen.
(En we vinden foto’s van je baksels erg leuk.....)
(En we vinden foto’s van je baksels erg leuk.....)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Even voorstellen - Marc
Welkom Marc!