Pain fabriqué par Riny
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Mijn eerste desembrood. T110/T65 50/50 85%hydratatie.Ben aardig tevreden.het was wel een plakdeeg en alle begin is moeilijk en nieuw maar het resultaat is er .
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op di 06 nov 2018, 05:30, 1 keer totaal gewijzigd.
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Fraai broodje Riny :2th: :2th:
Mijn eerste was nog niet zo goed hoor...
Geen tekort aan hummm.. vezels zie ik.... :D, :D,
Al eens iets van Jean Luc Poujauran gezien??? De moeite waard!!
Mijn eerste was nog niet zo goed hoor...
Geen tekort aan hummm.. vezels zie ik.... :D, :D,
Al eens iets van Jean Luc Poujauran gezien??? De moeite waard!!
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Dank je Rik . Ja een broodje met wat toevoegingen.Ik zal Jean Luc poujauran eens opzoeken . Ben benieuwd
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooi broodje Martinus! :2th:
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Even wat kleur tussen het brood door
Khorasan kamut desem pizza . Super zacht deeg .knapperige dunne bodem . Heel mooi meel van de molen
2 pizza’s
200gr khorasan kamut
50 gr desem
50 gr griesmeel
1 eetlepel olijfolie
+-130ml water
1tl zout
Autolyse meel en water +- 4 uur
Toevoegen actieve desem ,olijfolie,zout.
Goed mengen en kort kneden
Rust 4 tot 6 uur
2 bollen ,pizza’s vormen en beleggen.bakken in hete oven tot ze mooi bruin zijn
Door het griesmeel word het nog knapperiger :D,
Mjammie
Khorasan kamut desem pizza . Super zacht deeg .knapperige dunne bodem . Heel mooi meel van de molen
2 pizza’s
200gr khorasan kamut
50 gr desem
50 gr griesmeel
1 eetlepel olijfolie
+-130ml water
1tl zout
Autolyse meel en water +- 4 uur
Toevoegen actieve desem ,olijfolie,zout.
Goed mengen en kort kneden
Rust 4 tot 6 uur
2 bollen ,pizza’s vormen en beleggen.bakken in hete oven tot ze mooi bruin zijn
Door het griesmeel word het nog knapperiger :D,
Mjammie
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Rougedebordeaux schreef: ↑vr 09 nov 2018, 23:37 Even wat kleur tussen het brood door
Khorasan kamut desem pizza . Super zacht deeg .knapperige dunne bodem . Heel mooi meel van de molen
2 pizza’s
200gr khorasan kamut
50 gr desem
50 gr griesmeel
1 eetlepel olijfolie
+-130ml water
De hoeveelheid water is een richtlijn, griesmeel absorbeert water, dus het is aan de bakker om meer water toetevoeg indien nodig .
1tl zout
Autolyse meel en water +- 4 uur
Toevoegen actieve desem ,olijfolie,zout.
Goed mengen en kort kneden
Rust 4 tot 6 uur
2 bollen ,pizza’s vormen en beleggen.bakken in hete oven tot ze mooi bruin zijn
Door het griesmeel word het nog knapperiger :D,
Mjammie
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Riny ik vind het (en ik denk een paar met mij) een fraaie pizza..
Je mag hem ook direct komen bezorgen.. maar ik vrees dat dat al....
Pizza's werken bij mij niet echt omdat ik niet het goede gereedschap hiervoor heb.. baktemperatuur te laag..
Dus zeg maar wanneer ik kan bestellen...
Je mag hem ook direct komen bezorgen.. maar ik vrees dat dat al....
Pizza's werken bij mij niet echt omdat ik niet het goede gereedschap hiervoor heb.. baktemperatuur te laag..
Dus zeg maar wanneer ik kan bestellen...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Denk dat als ik de pizza kom bezorgen,deze niet meer zo knapperig is na 1200 km
Het blijft het oog van de bakker,die aanvoelt wanneer het deeg goed is .
Ik bak pizza’s op de hoogste temperatuur in mijn oven (250 graden) op een met gaatjes voorzien bakblik,speciaal voor pizza’s. Ze bakken prima.
Bak ook wel eens pizza’s met wat meer gist. Waardoor ik een mooie luchtige dikkere bodem krijg,die ook niet verkeerd is
Het blijft het oog van de bakker,die aanvoelt wanneer het deeg goed is .
Ik bak pizza’s op de hoogste temperatuur in mijn oven (250 graden) op een met gaatjes voorzien bakblik,speciaal voor pizza’s. Ze bakken prima.
Bak ook wel eens pizza’s met wat meer gist. Waardoor ik een mooie luchtige dikkere bodem krijg,die ook niet verkeerd is
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Zucht.. met mijn ogen is gelukkig niets mis.. maar die knapperigheid.. tja het hangt er van af waar je hem neerlegt en wanneer je komt.. ik bedoel met een graadje of 30 en onder de motorkap dan kun je na 1200 km de route er op schrijven of kun je hem in een chipszak doen...
Je kunt ook wachten tot volgend jaar september want dan verwacht ik wel weer praktisch langs je deur te komen... en te stoppen (al is het maar om de tol te betalen :D, :D, )
Het blijft emmeren hier.. ik heb het links en rechtsom wel geprobeerd.. type 00 en huis-tuin en keukenbloem.. deegjes waarvan ik wist dat er ook goed brood uitkwam er blijven bij mij frisbees tevoorschijn komen en dat is jammer want dan ligt alle saus bij de buren... ben gewoon geen pizzabakker.. en dat is maar goed ook want ik heb niet zo'n brommertje met een kistje er achterop...
Patisserie is ook geen sterk punt... maar kom je culinair... tja...dan...
Je kunt ook wachten tot volgend jaar september want dan verwacht ik wel weer praktisch langs je deur te komen... en te stoppen (al is het maar om de tol te betalen :D, :D, )
Het blijft emmeren hier.. ik heb het links en rechtsom wel geprobeerd.. type 00 en huis-tuin en keukenbloem.. deegjes waarvan ik wist dat er ook goed brood uitkwam er blijven bij mij frisbees tevoorschijn komen en dat is jammer want dan ligt alle saus bij de buren... ben gewoon geen pizzabakker.. en dat is maar goed ook want ik heb niet zo'n brommertje met een kistje er achterop...
Patisserie is ook geen sterk punt... maar kom je culinair... tja...dan...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
0FBF862A-F78F-4257-ACEA-702E95EDAA27 by martinus bevers, on Flickr
Pain de seigle avec levain de seigle(desemrecept van Levine)
Gevuld met langzaam gedroogde muskaatdruiven van het land hier :kwijl:
Pain de seigle avec levain de seigle(desemrecept van Levine)
Gevuld met langzaam gedroogde muskaatdruiven van het land hier :kwijl:
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 11 nov 2018, 16:14, 1 keer totaal gewijzigd.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
En wat zien we hier???
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Zat ie klem Riny?? tussen het nachtkastje?? of moest ie wachten op die druiven??
Niet verkeerd lijkt me zo.. beter dan een paar wapperbammen.. BRAVO RINY :2th: :2th:
Verwacht dat dit binnenkort een Catalaanse specialiteit zal zijn.. :D, :D,
Moest effe goochelen hoor.. Pain de seigle = roggebrood... ja nou snap ik em..
Die van mij zijn niet beter... lekker dat zoetje erin..
Niet verkeerd lijkt me zo.. beter dan een paar wapperbammen.. BRAVO RINY :2th: :2th:
Verwacht dat dit binnenkort een Catalaanse specialiteit zal zijn.. :D, :D,
Moest effe goochelen hoor.. Pain de seigle = roggebrood... ja nou snap ik em..
Die van mij zijn niet beter... lekker dat zoetje erin..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Haha,jij kunt het wel vertellen Rik Ja er stond hier een flinke tramontane wind, dus hij wilde zijn oren niet boven uit blik uitsteken :rofl:
Het is wel een mals broodje geworden,en met die gedroogde Catalaanse druifjes,erg lekker.leuk en makkelijk recept
Het is wel een mals broodje geworden,en met die gedroogde Catalaanse druifjes,erg lekker.leuk en makkelijk recept
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
F01E1B2B-2080-4238-8D75-EBBFDC0A1007 by martinus bevers, on Flickr
Een heerlijk gezond broodje uit de keuken van levine, desembrood met kurkuma en nigellezaad
Een heerlijk gezond broodje uit de keuken van levine, desembrood met kurkuma en nigellezaad
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 18 nov 2018, 20:47, 1 keer totaal gewijzigd.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Goed gelukt :2th:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Pain fabriqué par Riny
Prachtige broden, mooi geel.. :grin: Leuk ingesneden ook!
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- CJ-Petra
- Meesterbakker
- Berichten: 1250
- Lid geworden op: za 17 dec 2011, 11:22
- Locatie: Bommelerwaard
Re: Pain fabriqué par Riny
Prachtige broden! :2th:
Grtzz Petra
Rofco B20 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560
Rofco B20 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
13C3357C-66E2-410C-B0DE-77391DD3593D by martinus bevers, on Flickr
Rouge de bordeaux en ble de population is binnen.bakken met kwaliteit meel. Ook al is het niet goedkoop.
Grappig dat in Frankrijk alles “farine” heet, ook al is het meel . Heb er al zin in, binnenkort 25 kg zakken :DB2:
Rouge de bordeaux en ble de population is binnen.bakken met kwaliteit meel. Ook al is het niet goedkoop.
Grappig dat in Frankrijk alles “farine” heet, ook al is het meel . Heb er al zin in, binnenkort 25 kg zakken :DB2:
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
81BBCDB2-62C7-4EBE-9CB8-6BEC96F11958 by martinus bevers, on Flickr
100%rouge de bordeaux, 75% hydration,recept lichtbruin landbrood levine
Werkwijze volgens ecole internationale de boulangerie
100%rouge de bordeaux, 75% hydration,recept lichtbruin landbrood levine
Werkwijze volgens ecole internationale de boulangerie
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 02 dec 2018, 23:06, 2 keer totaal gewijzigd.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Dankjewel gerrit, tis een erg lekker en mals brood.Ga voortaan de rijsmandjes bij de oven zetten, sinds ik dat deed gingen ze pas echt mooi rijzen.het deeg heeft mooie rijstemperatuur nodig .in huis wat aan de koude kant.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
B789CE2A-91C7-4588-9E51-4BD5B233D604 by martinus bevers, on Flickr
Pain de campagne oftewel Frans landbrood, recept levine
Pain de campagne oftewel Frans landbrood, recept levine
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooie broden Riny! :2th:
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Goed gelukt :2th: :2th:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
F4C6A015-9120-4EF2-85F8-B9C213D33165 by martinus bevers, on Flickr
Pain au blé de population.een variété van oude granen,hoge voedingswaarde veel lipides en caroteen.
....en wat ruikt het lekker naar tarwe in huis, dit is andere koek,wat een topmeel.al verscheidene broden gebakken met verschillende types meel en bloem, maar dit overtreft alles,kruim is super soepel en elastisch.een aanrader
Pain au blé de population.een variété van oude granen,hoge voedingswaarde veel lipides en caroteen.
....en wat ruikt het lekker naar tarwe in huis, dit is andere koek,wat een topmeel.al verscheidene broden gebakken met verschillende types meel en bloem, maar dit overtreft alles,kruim is super soepel en elastisch.een aanrader
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
4CB2E74D-5696-447F-8CAA-30F9A54AD5AD by martinus bevers, on Flickr
Heb het recept Frans landbrood van levine gebruikt,met meer water om de techniek slap&fold te kunnen toepassen .flink wat zonnepitten voor de extra bite
Heb het recept Frans landbrood van levine gebruikt,met meer water om de techniek slap&fold te kunnen toepassen .flink wat zonnepitten voor de extra bite
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooi :2th: :2th:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
A28F82F2-E227-4EAD-A86B-299AD38F26DC by martinus bevers, on Flickr
Roggedesembrood gevuld met peer-walnoten en Roquefort .jeeeehaa
Glaasje rode wijn past er perfect bij santé.
Hierbij iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een geweldig nieuwjaar
Roggedesembrood gevuld met peer-walnoten en Roquefort .jeeeehaa
Glaasje rode wijn past er perfect bij santé.
Hierbij iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een geweldig nieuwjaar
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op za 22 dec 2018, 17:28, 2 keer totaal gewijzigd.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
F3B4C618-6AF0-4D95-875E-69ACC3400EF4 by martinus bevers, on Flickr
Fougasse, recept levine. Wat een heerlijke geur en super makkelijk !!
Fougasse, recept levine. Wat een heerlijke geur en super makkelijk !!
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
:G :2th: Lekkerrrrr.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
https://flic.kr/p/2cNBWz8
Na een tussenstop in california weer aan het bakken gegaan.
Lichtbruin honingbrood van levine met ,barbu du roussillon,een oude graansoort T80 met een normale T80
Very Nice
Na een tussenstop in california weer aan het bakken gegaan.
Lichtbruin honingbrood van levine met ,barbu du roussillon,een oude graansoort T80 met een normale T80
Very Nice
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Net broodje Rini! Zijn die zaadjes zonnebloempitten?
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Ja, is een brood met zonnebloempitjes geworden
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
94361EBB-CF99-4337-A3CF-0F73FF9E43E9 by martinus bevers, on Flickr
1 van mijn topfavorieten, rouge de bordeaux. Puur genot :kwijl:
1 van mijn topfavorieten, rouge de bordeaux. Puur genot :kwijl:
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Prachtbroden! :kwijl:
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bakker Henk
- Deegroller
- Berichten: 285
- Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11
Re: Pain fabriqué par Riny
Die broden zien er weer gelikt uit zeg.
Laatst was de bewuste molen bij Des Racines et des Ailes op TV5 te zien. Was ook leuk.
Toch uitkijken in die buurt. Je weet waarschijnlijk wel hoe het de katharen daar is vergaan.
Laatst was de bewuste molen bij Des Racines et des Ailes op TV5 te zien. Was ook leuk.
Toch uitkijken in die buurt. Je weet waarschijnlijk wel hoe het de katharen daar is vergaan.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
72B2E876-52CD-49B2-AC5B-308F2081FBAD by martinus bevers, on Flickr
Rouge de bordeaux mjammie. Levain dur 65%. Hydratatie 75% deeg heeft vannacht 13 uur buiten bij 8 a 10 gefermenteerd, daarna uurtje of 3 lekker knus binnen gerust . Helemaal rond gerezen. Topbrood. Jammer dat ik hier geen filmpjes kan plaatsen. Het brood was flink aan het zingen,toen het uit de pan kwam
Rouge de bordeaux mjammie. Levain dur 65%. Hydratatie 75% deeg heeft vannacht 13 uur buiten bij 8 a 10 gefermenteerd, daarna uurtje of 3 lekker knus binnen gerust . Helemaal rond gerezen. Topbrood. Jammer dat ik hier geen filmpjes kan plaatsen. Het brood was flink aan het zingen,toen het uit de pan kwam