Broodje van Rik

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door Levinebaktbrood »

Rik59 schreef: zo 04 nov 2018, 11:01
Levinebaktbrood schreef: do 01 nov 2018, 20:48 Huh? Juist ook met natter deeg is een rijsmandje te prefereren boven een kom. In een kom (natter) deeg laten rijzen is vragen om moeilijkheden.
Verklaar uzelf a.u.b....

Zag verder in een topic dat je geen voorstander bent van Artisan Baking.. Waarom... als ik vragen mag??
Rijsmandjes zijn van een speciaal materiaal gemaakt dat een beetje vocht kan opnemen of hebben gleufjes waardoor het deeg een beetje kan uitdrogen. Als je natter deeg in een schaal/kom laat rijzen dan gaat het aan de kom vastplakken omdat het een soort van gaat zweten. Rijsmandjes helpen om het deeg in vorm te houden tijdens het rijzen, het kan dus niet uitzakken.

Ik begrijp niet wat je bedoelt met de opmerking over Artisan baking.

PS: het kan zijn dat je lang(er) op antwoord moet wachten, ik bevind mij zo'n 12.000 km van Nederland af :grin:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Levinebaktbrood schreef: wo 07 nov 2018, 13:05
Rik59 schreef: zo 04 nov 2018, 11:01
Levinebaktbrood schreef: do 01 nov 2018, 20:48 Huh? Juist ook met natter deeg is een rijsmandje te prefereren boven een kom. In een kom (natter) deeg laten rijzen is vragen om moeilijkheden.
Verklaar uzelf a.u.b....

Zag verder in een topic dat je geen voorstander bent van Artisan Baking.. Waarom... als ik vragen mag??
Rijsmandjes zijn van een speciaal materiaal gemaakt dat een beetje vocht kan opnemen of hebben gleufjes waardoor het deeg een beetje kan uitdrogen. Als je natter deeg in een schaal/kom laat rijzen dan gaat het aan de kom vastplakken omdat het een soort van gaat zweten. Rijsmandjes helpen om het deeg in vorm te houden tijdens het rijzen, het kan dus niet uitzakken.

Ik begrijp niet wat je bedoelt met de opmerking over Artisan baking.

PS: het kan zijn dat je lang(er) op antwoord moet wachten, ik bevind mij zo'n 12.000 km van Nederland af :grin:
Thnx voor de uitleg...
Fijne vakantie.. have fun daar

Met Artisan bedoelde ik deze:
Levinebaktbrood schreef: wo 24 apr 2013, 02:26 Er zijn heel veel recepten volgens deze methode te vinden op het internet. De schrijvers van de boeken van deze methode hebben ook een website: http://www.artisanbreadinfive.com/

Ik heb hun eerste boek ook, maar ben niet weg van deze methode van brood bakken. Het is niet het brood wat ik in mijn broodmand wil hebben ;K. Ga zeker nog eens experimenteren met hun methode/recepten als ik ooit tijd heb ^)^ . Het no knead bread van Jim Lahey spreekt mij dan meer aan.
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Rik59 schreef: wo 07 nov 2018, 12:35 Wederom een baksessie gehad met wat Desem-bietenbrood met spekjes en African Delights…
African Delights: eigen Franse korst gevuld met een Afrikaanse gehaktvulling..
Zeg maar een Afrikaans saucijzenbroodje...
Leuke variaties! :2th:
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door Levinebaktbrood »

Ik ben geen fan van het boek Artisan Breads in 5 minutes a day. Slechte methode, veel gist, slechte recepten en brood dat niet lekker is. Zo duidelijk genoeg ^)^ .
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Jazeker... ik kwam het bij toeval tegen.. en fronste m'n wenkbrauwen..

Het kunnen niet allemaal 3 sterrenbakkers zijn... als dat het geval was zou dit forum niet bestaan en ik achter de geraniums zitten ;B ;B
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

De geraniums aan de kant gegooid en een broodje van Levine nageaapt... :D, :D,

Desem met kurkuma en zonnepitten... de versie met wat semolina...
Ik moet zeggen een aanrader om te bakken.. want de smaak is prima!!

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Rik59 schreef: wo 14 nov 2018, 13:43 De geraniums aan de kant gegooid en een broodje van Levine nageaapt... :D, :D,

Desem met kurkuma en zonnepitten... de versie met wat semolina...
Ik moet zeggen een aanrader om te bakken.. want de smaak is prima!!
K(l)eurig broodje Rik! :2th:
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Na een ochtendje werk een kruiwagen vol brood...

Afbeelding

Van boven naar beneden:
Desem met cranberries en pompoenpitten
Volkorendesem met roggeschrot
Volkoren-Roggedesem met hele roggekorrels
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Mooie broden Rik! :DB2:
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Deegroller
Berichten: 297
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Broodje van Rik

Bericht door Koos de bakker »

Zo, dat is nog eens productie draaien. Mijn complimenten hoor. Nu lekker genieten van het brood. Krijgen we nog een smaak beschrijving?
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Koos de bakker schreef: do 29 nov 2018, 12:53 Zo, dat is nog eens productie draaien. Mijn complimenten hoor. Nu lekker genieten van het brood. Krijgen we nog een smaak beschrijving?
Zoiets Koos??:

Roggedesem met een vluchtige ondertoon van noten... een egaal teroir en fruitige sprankelingen. Een prima jaar.. :D, :D,
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Deegroller
Berichten: 297
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Broodje van Rik

Bericht door Koos de bakker »

Het water loopt mij al in de mond. Dus ga vooral door. [emoji106][emoji16].
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Vandaag de BBM eens afgestoft en met een recept van Levine in de hand ook eens een bakje volgegooid met wat vocht en droge stof..

Een 3-zaden volkorenbrood teruggerekend naar onze machine (dan doet dat progje van Ballie erg goede diensten!!) en een paar uur later kon ik een gebakken klompje deeg op gaan halen..

Afbeelding

Ik heb er een beetje dubbel gevoel bij..
- Ja, makkelijk als je even geen tijd hebt..
- Smaak, kruim en korst is ook prima..
- Maar ik denk dat als ik toch maar even tijd heb ik de Famag liever volstop..
- Met een stuk deeg in je handen heb je toch meer het gevoel dat je brood bakt..
- Dus mensen met dubbele banen en 5 x modaal.. laat als het even kan dat BBM bakje leeg en voel eens aan een klompje deeg..!! Het geeft zoveel meer voldoening....
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Deegroller
Berichten: 297
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Broodje van Rik

Bericht door Koos de bakker »

Ik bak door de week in mijn bbm. Lekker gemakkelijk en toch een eigen gebakken vers broodje. Maar als er tijd voor is dan gaat de houtoven aan en wordt er ambachtelijk gebakken. Dat geeft inderdaad zoals je zegt veel meer voldoening.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Met de Pepernotenbol..
Is voor de Sint toch niks te dol..
Want iedereen ziet aldaar..
Ook onze bollekes zijn weer klaar...

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Vandaag wat zuurkoolbroodjes met rode zuurkool (ook de zuurkool maken we zelf) en Quarkschnecken met kruidenkwark
Eigenlijk een slakbroodje met zoete kwark maar we denken om de calorietjes dus kruidenkwark.
Zoet wil ik hem eens met vijgenhoning maken... slakje doet er wel 36 uur over.. niet voor niets slak... :D,

Afbeelding

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Dat ziet er mooi uit Rik! :2th:
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Broodje van Rik

Bericht door brood daar zit wat in »

Lekker gebakken Rik!!
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Een Polentafladen en een rijsmethode.. een natte doek geeft kou en dit werkt iets beter
.. wat bakken van de Action en rijzen maar..
Wellicht zijn er die het zo al lang deden..

Temperatuur is nu wel ideaal voor overnachting van deeg...
Je stuurt de muizen op vakantie en de hele schuur is koelkast... :D, :D,

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Broodje van Rik

Bericht door brood daar zit wat in »

Je bent er maar druk mee Rik :2th:
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Druk?? Ben je gek.... :D, :D,

Vandaag naast het "gewone brood" een Serranobrood met salami gebakken (de hoge bloeddruk stijgt)
Kleurtje komt van de gerstemout.. factor 50 was op...

Afbeelding

Nog wat tijd over dus hoop ik dat ik op tijd ben voor de finale van HHB ;B ;B

Afbeelding

Bodem van Franse korst met crème suisse, pruimen, hazelnootgruis met chocolade schaafsel en mandarijntjes


Nog een deegje klaarliggen en hier een hartig taartje van gemaakt met een vulling van o.a. crème fraiche, gehakt, champignons etc..

Afbeelding

kom weer niet om van de honger..
abo sportschool vast verdubbelt..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Mooie productie in huize Rik! :2th:
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Broodje van Rik

Bericht door brood daar zit wat in »

Oei, dat ziet er heerlijk uit! Meesterbakker van de week is RIK :2th:
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Deegroller
Berichten: 297
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Broodje van Rik

Bericht door Koos de bakker »

Wauw, wie is er jarig bij Rik? een feestje te vieren? Kan niet missen :crazy:
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Dank jullie.. nee niemand jarig.. af en toe een keer "snoepen" moet kunnen... "ex"koks eten regelmatig op "niveau"

Maareh.. huh meesterbakker..
Zonder die aspiraties ben ik onderweg maar er nog lang niet!! :shy: :shy:
Het leerproces heeft afgelopen jaar wel een vogelvlucht gehad.. !!
Veel gezien en gedaan...
O.a. Wil en Levine e.a. THNX...!!

We gaan door op de ingeslagen weg en hoop nog vele recepies te maken... planning voor volgende week staat al weer klaar.

Als ik mijn ontwikkeling zie dan heeft het forum mij veel opgeleverd...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Sjoelen vandaag...

Links... Tzatziki-Fladen.. platbroodje met yoghurt en wat fijne kruiden....
Rechts... Manakeesh met Za'atar.. Manakeesh is eigenlijk wat platter maar het doel waar ik ze bij nodig heb vraagt om dit formaat..
Boven.. Nog wat punten te zien van de Volkorendesem... Sue's blijft een lekker broodje...

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Broodje van Rik

Bericht door brood daar zit wat in »

Mooie productie hoor! :kwijl:
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Gister nog wat tijd gehad voor een apart broodje..

De Joodse Babka.. een leuk en lekker chocolade broodje wat behalve chocolade ook gevuld is met amandelen en honing..

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Zier er prachtig uit! En lijkt me ook erg lekker :kwijl:
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

BakkerGerrit schreef: do 14 feb 2019, 18:06 Zier er prachtig uit! En lijkt me ook erg lekker :kwijl:
Hmm.. laat ik het zo zeggen met Nutella beledig je dit broodje.. broodje.. nou ja bijna een halve meter.. 35cm..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
Koos de bakker
Deegroller
Berichten: 297
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 22:29

Re: Broodje van Rik

Bericht door Koos de bakker »

Een erg mooi...... en vast ook erg lekker broodje.
Ik bak al jaren brood in een BBM. Maar nu ben ik begonnen aan het echte werk; broodbakken in een houtoven.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Broodje van Rik

Bericht door brood daar zit wat in »

Ziet er heerlijk uit. Mooi valentijnsbroodje :G
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Nee dit is geen Cappuccinobrood.. maar wel een erg leuke afleiding op m'n productie..

Laten we het eens hebben over Het Kartoffelbrood...
Prijswinnend broodje op de wereldkampioenschappen 2018 te Parijs..
Inzender Meester Boulanger Peter Bienefelt...
Fijn broodje om te bakken en heerlijk van smaak...

Hybridebrood van 50% tarwebloem 550 en 50% volkoren roggemeel 1150 hydr. 75% gevuld met Oppendoezer krieltjes, gekruid met komijn en nootmuskaat van verse muskaatnoten, en afgemaakt met een dust van Criollo-cacao.
Last een onderzijde bedekt met lijnzaad.

Afbeelding
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Broodje van Rik

Bericht door BakkerGerrit »

Heb je de krieltjes er heel doorheen gedaan? Ben benieuwd hoe een sneetje daarvan eruit ziet....
Mooi broodje :2th:
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Broodje van Rik

Bericht door Rik59 »

Ik had ze in vieren gesneden... zal morgen bij beter licht een fofoke schieten van een sneetje..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Plaats reactie