Hallo allemaal,
Ik ben Diana en sinds kort ben ik enthousiast geworden om zelf brood te bakken, sinds ik een nieuwe keuken incl stoomoven heb. Hiervoor gebruikte ik een aantal jaar een bbm. Ik heb die nog wel maar zie meer uitdaging in 'het zelf doen'. Ik kijk hier aan een week of twee rond en heb nu dus een account aangemaakt. Ik hoop hier veel tips te lezen om zo nog meer plezier te krijgen in brood bakken.
Dit ben ik
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Dit ben ik
Welkom Diana! ( plaats eens een foto van je baksels, vind(en) ik (we) leuk)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Dit ben ik
Zie je nou wel.. er zijn er steeds meer die het licht (ehhh… de oven) zien...
Welkom Diana... we love pics… ;B ;B
Welkom Diana... we love pics… ;B ;B
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Dit ben ik
Welkom Diana :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- DickyDick
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: za 30 jun 2018, 16:43
Re: Dit ben ik
Welkom Diana