Brood van Gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WIT TARWE MET ZONNEBLOEMPITTEN (en weekendbolletjes)
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
15% geroosterde zonnepitten door het deeg.
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
15% geroosterde zonnepitten door het deeg.
12,5% Frans T150, 87,5% T65 67% hydratatie
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 06 jan 2018, 17:40, 2 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- brood daar zit wat in
- Meesterbakker
- Berichten: 1855
- Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
- Locatie: Regio Utrecht
Re: Brood van Gerrit
Mooie bolletjes en broodje, mooi formaat broodje!
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Dank je Marja! Is inderdaad een fijn formaat. Precies goed voor een deegje van 250g meel/bloem.brood daar zit wat in schreef: ↑vr 05 jan 2018, 22:09 Mooie bolletjes en broodje, mooi formaat broodje!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bakker Henk
- Deegroller
- Berichten: 285
- Lid geworden op: zo 11 aug 2013, 01:11
Re: Brood van Gerrit
Mooie broodjes, Gerrit!
toch een vraagje over je sesambrood. Jij schrijft: Bij een sesambrood vervang ik de boter door sesamolie.
Dan is mijn vraag:
Om welke hoeveelheid gaat het hier. Namelijk de sesamolie die ik in huis heb, is nogal sterk. Nou schijnt daar nogal grote verschillen in te zitten.
toch een vraagje over je sesambrood. Jij schrijft: Bij een sesambrood vervang ik de boter door sesamolie.
Dan is mijn vraag:
Om welke hoeveelheid gaat het hier. Namelijk de sesamolie die ik in huis heb, is nogal sterk. Nou schijnt daar nogal grote verschillen in te zitten.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Sesamolie is inderdaad sterk maar dat is geen probleem. Ik vervang 80% van het botergewicht door de olie. (80% omdat boter ook voor 80% uit vet bestaat). Je hoeft niet bang te zijn dat de smaak te sterk wordt in je brood.Bakker Henk schreef: ↑za 06 jan 2018, 02:37 Mooie broodjes, Gerrit!
toch een vraagje over je sesambrood. Jij schrijft: Bij een sesambrood vervang ik de boter door sesamolie.
Dan is mijn vraag:
Om welke hoeveelheid gaat het hier. Namelijk de sesamolie die ik in huis heb, is nogal sterk. Nou schijnt daar nogal grote verschillen in te zitten.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN KNIP BUSBROOD
50/50 Frans T65 en T150. 68% hydratatie
50/50 Frans T65 en T150. 68% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VOLKOREN TARWEBATARD MET LIJNZAAD
100% Frans T150, 69% hydratatie.
15% lijnzaad door het deeg.
Is wat plat, waarschijnlijk wat overkneed.......
100% Frans T150, 69% hydratatie.
15% lijnzaad door het deeg.
Is wat plat, waarschijnlijk wat overkneed.......
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Stuk voor stuk weer mooi Bakwerk Gerrit :2th:
Dat je laatste brood wat plat geworden is, zal vermoedelijk niet aan overkneding liggen, dan wel aan de hydratatie (69%),
waardoor het wat uitgezakt lijkt/is. Overrijs sluit ik uit, dan zou het waarschijnlijk nog platter zijn.
Dat je laatste brood wat plat geworden is, zal vermoedelijk niet aan overkneding liggen, dan wel aan de hydratatie (69%),
waardoor het wat uitgezakt lijkt/is. Overrijs sluit ik uit, dan zou het waarschijnlijk nog platter zijn.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE BUSBROOD
50/50 Frans T65 en T150, 68% hydratatie
50/50 Frans T65 en T150, 68% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Mooie korst . malse kruim, kortom weer een prachtig brood Gerrit. :2th:
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Ziet er goed uit
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE BOLLEN ASSORTI
87,5 % Frans T65 12,5% T150 67% hydratatie
87,5 % Frans T65 12,5% T150 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZADEN-PITTENBOULE
60% Frans T65 40% T150 65% hydratatie.
15% geroosterde Zonnebloempitten en Pompoenpitten, en lijnzaad door het deeg.
Sesamolie i.p.v. boter.
60% Frans T65 40% T150 65% hydratatie.
15% geroosterde Zonnebloempitten en Pompoenpitten, en lijnzaad door het deeg.
Sesamolie i.p.v. boter.
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 15 jan 2018, 08:58, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Motormuis
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 52
- Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 11:40
Re: Brood van Gerrit
Lekker
Groetjes Lidy.
Groetjes Lidy.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT BRUIN TARWE TIJGERBROOD
30% Frans T150 70% T65 67% hydratatie
30% Frans T150 70% T65 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHT VOLKOREN TARWEBATARD
70% Frans volkoren T150 30% T65 68% hydratatie
50/50 boter en olijfolie, honing ipv suiker
70% Frans volkoren T150 30% T65 68% hydratatie
50/50 boter en olijfolie, honing ipv suiker
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op za 20 jan 2018, 06:37, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE WEEKENDBOLLEN
100% Franse T65 67% Hydratatie
100% Franse T65 67% Hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE ROGGE BOULE
50% T150 35% T65 15% Roggebloem 67% hydratatie
50% T150 35% T65 15% Roggebloem 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Bioloogje
- Warme bakker
- Berichten: 659
- Lid geworden op: ma 19 sep 2016, 12:25
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Dank voor het compliment Bioloogje
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TARWEBROOD MET SESAM
60% Frans T65 40% T150 68% hydratatie
50% vd boter vervangen door sesamolie, honing ipv suiker
60% Frans T65 40% T150 68% hydratatie
50% vd boter vervangen door sesamolie, honing ipv suiker
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE MET LIJNZAAD
50-50 Frans T150 en T65, 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg, 50% vd boter is olijfolie. Honing ipv suiker.
50-50 Frans T150 en T65, 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg, 50% vd boter is olijfolie. Honing ipv suiker.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WIT BUSBROOD MET MAANZAAD
90%Frans T65 10% T150 67% hydratatie
(Iets te lang in de oven....)
90%Frans T65 10% T150 67% hydratatie
(Iets te lang in de oven....)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE GERSTEBATARD
25% Gerstemeel, 25% Frans T150 (volkoren) 50% T65 60% hydratatie
Bruine basterd ipv witte, zonnebloemolie ipv boter
25% Gerstemeel, 25% Frans T150 (volkoren) 50% T65 60% hydratatie
Bruine basterd ipv witte, zonnebloemolie ipv boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
WITTE TARWE-ROGGEBOL MET ZONNEBLOEMPITTEN
90% Frans T65 10% Duits roggemeel 67% Hydratatie
10% geroosterde zonnebloempitten door het deeg
90% Frans T65 10% Duits roggemeel 67% Hydratatie
10% geroosterde zonnebloempitten door het deeg
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWE-SPELTBOULE MET LIJNZAAD
50% T65, 30% T150, 20% Volkoren spelt. 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg
50% T65, 30% T150, 20% Volkoren spelt. 68% hydratatie
10% lijnzaad door het deeg
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VIERGRANENBOL MET LIJNZAAD EN GERSTVLOKKEN
40% T65, 20% volkorenspelt, 20% volkorengerst, 10% roggemeel en 10% volkoren T150 67% Hydratatie.
10% lijnzaad door het deeg.
40% T65, 20% volkorenspelt, 20% volkorengerst, 10% roggemeel en 10% volkoren T150 67% Hydratatie.
10% lijnzaad door het deeg.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Melinda
- Meesterbakker
- Berichten: 2269
- Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
- Locatie: Soest
Re: Brood van Gerrit
Dat lijkt mij een lekker broodje. :kwijl:
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
:-) Mijn foto's
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
- Molenbroodje
- Opboller
- Berichten: 219
- Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
- Locatie: Oost Brabant
Re: Brood van Gerrit
Die spreekt mij ook erg aan! Van wie is het recept?
Groetjes Manon,
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Dit is een eigen recept Manon. Ik kan het mailen als je wilt?
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op vr 09 feb 2018, 21:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Molenbroodje
- Opboller
- Berichten: 219
- Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
- Locatie: Oost Brabant
Re: Brood van Gerrit
Lekker! Misschien heb je ook het recept van de witte tarwe rogge bol van 2 februari :DB2: ?
Groetjes Manon,
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Het is een erg smaakvol brood geworden. Het is minder luchtig dan dat ik gewend ben maar wel lekker mals.Ik laat het weten!
Volgende keer iets eerder de oven in. De gerst en roggegluten zijn beduidend minder sterk dan de tarwe.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
POGING TOT VALENTEINSBROOD
Een lichtbruin tarwe met sesamzaadjes.
60%T65; 40% T150 67% hydratatie
Sesamolie ipv boter
(Hoop dat hij gaar is......)
Ja hoor, hij is perfect!
Een lichtbruin tarwe met sesamzaadjes.
60%T65; 40% T150 67% hydratatie
Sesamolie ipv boter
(Hoop dat hij gaar is......)
Ja hoor, hij is perfect!
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op ma 12 feb 2018, 16:06, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Molenbroodje
- Opboller
- Berichten: 219
- Lid geworden op: wo 05 mar 2014, 22:35
- Locatie: Oost Brabant
Re: Brood van Gerrit
Leuk! Ik zie er nog wel een hart in :2th:
Groetjes Manon,
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
Fanatieke leergierige hobbybakster
Keukenhulpjes: Bear Teddy!!:) en mijn man helpt maar al te graag met koekjes en taartjes bakken (en vooral opeten)
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
ZONNEBLOEMBROODJE
60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit ik ga voor de viergranenbol...
Vezeltjes.. vezeltjes... :2th:
Vezeltjes.. vezeltjes... :2th:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWEWIT MET MAANZAAD
100% Frans T65 67% hydratatie
100% Frans T65 67% hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
VIERGRANENBROOD MET GERSTEVLOKKEN
30% Tarwe T65, 20% Tarwe T150 (volkoren), 20% Gerstemeel volkoren, 20% Speltmeel volkoren, 10% Roggebloem
70% hydratatie. Bruine basterd, honing, olijfolie.
30% Tarwe T65, 20% Tarwe T150 (volkoren), 20% Gerstemeel volkoren, 20% Speltmeel volkoren, 10% Roggebloem
70% hydratatie. Bruine basterd, honing, olijfolie.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
Ik zie net dat ik mn Pompoenbrood heb uitgemaakt voor zonnebloembrood..BakkerGerrit schreef: ↑wo 14 feb 2018, 21:55 ZONNEBLOEMBROODJE
60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN TARWEBOULE
60% T65 40% T150 67% hydratatie
Gedecoreerd met tarwegries
60% T65 40% T150 67% hydratatie
Gedecoreerd met tarwegries
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Och Gerrit geen probleem hoor.. we zijn erg ruimdenkend... :2th:BakkerGerrit schreef: ↑di 20 feb 2018, 09:34Ik zie net dat ik mn Pompoenbrood heb uitgemaakt voor zonnebloembrood..BakkerGerrit schreef: ↑wo 14 feb 2018, 21:55 ZONNEBLOEMBROODJE
60% T65 40% T150 67% Hydradatie
12% zonnebloempitten door het deeg, zonnebloemolie ipv boter
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
TARWE-GERSTEBROOD
60% T65, 20% T150, 20% Volkoren gerstemeel 67% hydratatie
Geplette gerst als decoratie
60% T65, 20% T150, 20% Volkoren gerstemeel 67% hydratatie
Geplette gerst als decoratie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
HALFVOLKOREN VIERGRANENBATARD MET GEMBER
45% tarwe T65, 20% volkoren gerstemeel, 15% tarwe T150, 15% volkorenspelt, 5% roggebloem
67% hydratatie. 3,5% gembersiroop en bruine suiker
45% tarwe T65, 20% volkoren gerstemeel, 15% tarwe T150, 15% volkorenspelt, 5% roggebloem
67% hydratatie. 3,5% gembersiroop en bruine suiker
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Gerrit houd van vers brood.. en gelijk heeft ie.
Je kunt beter een de oven vol bakken dan een potje pillen prakken.. :2th:
Wat wordt het met Pasen Gerrit??
Je kunt beter een de oven vol bakken dan een potje pillen prakken.. :2th:
Wat wordt het met Pasen Gerrit??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
1e POGING TOT (PAAS)COURONNE
Na de vraag van Rik59 bedacht ik om voor pasen een krans te bakken. Dit is mn eerste poging.
(De bijnamen voor deze versie zijn hier al bekend....)
Het is een lichtbruin Tarwebrood met zonnebloempitten.
Na de vraag van Rik59 bedacht ik om voor pasen een krans te bakken. Dit is mn eerste poging.
(De bijnamen voor deze versie zijn hier al bekend....)
Het is een lichtbruin Tarwebrood met zonnebloempitten.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Ziet er fraai uit Gerrit... poging 2 een ei erin??
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
2e POGING TOT COURONNE
75% T65, 25% T150 63% hydratatie
Volgende keer inknippen om er een ‘doornenkroon’ van te maken.....
75% T65, 25% T150 63% hydratatie
Volgende keer inknippen om er een ‘doornenkroon’ van te maken.....
Laatst gewijzigd door BakkerGerrit op zo 04 mar 2018, 16:13, 1 keer totaal gewijzigd.
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Brood van Gerrit
Pas maar op dat je niet haaaiiii wordt Gerrit met al die zaadjes.. want dan knip je straks in je vingers.. :G
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Brood van Gerrit
LICHTBRUIN TIJGERTARWEBOULE
75% T65, 25% T50 65% Hydratatie
75% T65, 25% T50 65% Hydratatie
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit