Hallo allemaal. Ik ben veel met desem bezig. Zojuist nog een brood gebakken.
Wat bij mij nogal eens gebeurt is dat het brood prima rijst, mooie kleur, goede smaak, maar dat het brood in de oven niet ‘open scheurt’. Andere keren krijg ik juist een heel mooi open brood. Zie bijgevoegde foto.
Nu is het meer een visueel ding, maar waar ligt dit aan? Is het onvoldoende ovenrijs (al veel over geschreven) of is het iets anders? Zoals insnij techniek, stoom, temperatuur, etc.
Marcel.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Openscheuren brood
- MarcelB
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 21
- Lid geworden op: di 07 mar 2017, 12:29
Openscheuren brood
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
- Hermanusb
- Jongste bediende
- Berichten: 48
- Lid geworden op: do 25 apr 2019, 19:11
Re: Openscheuren brood
2e rijs te lang gedaan.
Dus iets telaat gebakken.
Dus iets telaat gebakken.