Van rijsdoek naar schietplank
Geplaatst: za 06 jan 2018, 22:05
Hallo
Vandaag voor het eerst gebakken met een chamottetegel (3 cm dik) en het duurde lang voor de oven nu op 250 graden was. Het bakresultaat was prima.
Het tussendeel zorgt voor problemen: de gerezen broden (vloer) van de linnendoek op de schietplank. Dat is een klus. Deeg is prima gerezen, maar slap en dan zakt het in of schuift niet goed of...gaat dubbel...
Wie kan mij hier een mooie tip geven?
Bhilly
(foto invoegen lukt mij niet; niet in deze tekst en niet in mijn profiel... vreemd!!)
Vandaag voor het eerst gebakken met een chamottetegel (3 cm dik) en het duurde lang voor de oven nu op 250 graden was. Het bakresultaat was prima.
Het tussendeel zorgt voor problemen: de gerezen broden (vloer) van de linnendoek op de schietplank. Dat is een klus. Deeg is prima gerezen, maar slap en dan zakt het in of schuift niet goed of...gaat dubbel...
Wie kan mij hier een mooie tip geven?
Bhilly
(foto invoegen lukt mij niet; niet in deze tekst en niet in mijn profiel... vreemd!!)