Paar dagen geleden een desembrood gebakken in mijn Green Egg.
Is wel iets te enthousiast gegaan zo te zien:
Smaakte gelukkig lekker, maar zit me wel af te vragen hoe het komt.
Temp was rond de 230 en er was voldoende stoom.
Desembrood uitgescheurd
- Jorte
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: zo 02 okt 2016, 12:53
- Isjenljaart
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 17
- Lid geworden op: zo 27 nov 2016, 23:25
Re: Desembrood uitgescheurd
Anders insnijden, denk ik.. Meer in de lengte dan in de breedte
Maar het is altijd een goed teken vind ik!
Maar het is altijd een goed teken vind ik!
- Jorte
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: zo 02 okt 2016, 12:53
Re: Desembrood uitgescheurd
Merci, ga dat maar doen voortaan bij dit model
- stillekracht
- Deegroller
- Berichten: 467
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 19:42
Re: Desembrood uitgescheurd
Het ziet er toch uit alsof je een te snelle korst vorming hebt gehad. Dit kan je uitstellen door...... meer stoom.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk