De baksels van Tonia

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Afbeelding

Desembrood met cranberries en walnoten uit het eerst boek van Levine.
Een heerlijk brood (het zijn er twee, de andere zit in de vriezer), de hele dag met het brood bezig geweest en 's avond als beloning een plakje.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Ziet er goed uit Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Afbeelding

Afbeelding

Pain naturel, recept van de Weekend Bakery. Heerlijk brood, mijn allereerste desembrood!
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

hjeverts schreef: zo 11 jul 2021, 13:08 Ziet er goed uit Tonia! :)
Dank je Hans, Ik heb niet overal foto's van gemaakt (helaas niet van de heerlijke briochebroodjes met chocola en abrikozen, maar die ga ik zeker nog vaker maken), maar dat ga ik zeker weer doen.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Afbeelding

Franse broodjes uit het boek Deeg van Richard Bertinet.

500 gram Amerikaanse patentbloem,
5 gram droge gist
10 gram zout
350 gram water

Behoorlijk nat deeg, ik had nog wat stretch & folds gedaan, maar het bleef moeilijk te vormen. De broodjes zagen er behoorlijk "rustiek" uit, maar de binnenkant was mooi luchtig en ze smaakten heerlijk.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Afbeelding
Afbeelding

Desembrood met spekjes en bieslook uit een boek van Levine. Deze keer heb ik de versie gemaakt met wat toegevoegde gist omdat ik niet de hele dag gelegenheid had. Ik had het als couronne gebakken, de volgende dag hebben we van het restant wentelteefjes gemaakt. Weer een erg lekker brood. Dus dank aan Levine.

Sorry dat de foto's zo groot zijn, op blogger heb ik ze zo klein mogelijk gemaakt (echt klein dus) en toch zijn ze hier heel groot, terwijl de andere op dezelfde manier gedaan zijn, en die zijn niet groot. Hulp is welkom.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Levinebaktbrood »

Allemaal goed gelukt Tonia :thumbup:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Gisteren dit desembrood met een beetje gist en een roggedesem gebakken, volgens dit recept van Levine:https://uitdekeukenvanarden.blogspot.co ... brood.html
Een batard en een kleine boule (gerezen in een zeef omdat ik nog geen rond rijsmandje heb), ze pasten precies op de bakplaat en groeiden niet tegen elkaar aan.
Een lichtzuur, sappig brood, erg lekker met kaas.
Afbeelding
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Je baksels zien er goed uit Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Levinebaktbrood »

Lekker Tonia en goed gelukt :thumbup:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Kokosbolussen uit De broodbijbel van Christine Ingram en Jennie Shapter.

Heerlijke, luchtige broodjes met een beetje kokossmaak. Ik kwam er net achter dat ik deze broodjes voor het eerst in 2011 gebakken heb, toen met bloem van AH, nu met Amerikaans patentbloem en ze waren nu veel meer gerezen zag ik in mijn "broodbakarchief" (geprinte recepten met foto). Maar toen waren ze ook al lekker!

Afbeelding
Afbeelding
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Hans en Levine: hartelijk dank voor de reacties, erg stimulerend om deze heerlijke hobby weer op te pakken als er een reactie komt.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie broodjes geworden Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Rozijnenbollen, eigenlijk reuze rozijnenbollen. Heerlijk sappige broodjes. En eindelijk die mooie bovenkant die niet strak staat maar er lekker zacht uitziet. Met Amerikaanse patent gebakken, wat een verschil met de broodjes (ooit eens) gebakken met standaard AH bloem.

Afbeelding
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
1md65
Deegroller
Berichten: 271
Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
Locatie: België

Re: De baksels van Tonia

Bericht door 1md65 »

Mooie broodjes :thumbup:
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Levinebaktbrood »

:thumbup: :thumbup:
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

In het weekend heb ik een pantoffel gebakken! Dit was heel zacht/soepel (nat dus) deeg met 130 gram rogge levain. Ik had ergens gelezen dat je het brood ook met de naad naar boven kan bakken (dus met de naad naar beneden in de banneton) omdat het brood daar dan opent en je niet hoeft te snijden (omdat het zo nat was durfde ik dat niet aan). De naad barste inderdaad open, maar niet over de hele lengte. Het brood is dus wat ongelijk gerezen, maar was wel erg lekker!
Afbeelding
Afbeelding

(De foto's staan op het allerkleinste formaat op blogger, ik snap niet waarom ze hier de ene keer heel groot zijn en de andere keer veel kleiner, excuses als ze teveel ruimte innemen).
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: De baksels van Tonia

Bericht door BakkerGerrit »

Ik hou wel van die “rustiek” uitziende broden.
Goed dat je gewoon probeert hoe het gaat als je het brood met de naad maar boven bakt!
:thumbup:
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Brood ziet er smakelijk uit Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Walnoot-roggebrood. Lekker brood bij een salade of met kaas.
Afbeelding
Afbeelding
300 gram bloem, 100 gram roggemeel, 5 gram gist, 10 gram zout, 300 gram water, 150 gram gehakte walnoten. Best nat deeg, maar door de walnoten niet te weken, kwam het helemaal goed.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

BakkerGerrit schreef: di 24 aug 2021, 12:44 Goed dat je gewoon probeert hoe het gaat als je het brood met de naad maar boven bakt!
:thumbup:
Dank Gerrit, ik probeer het e.e.a. en meestal lukt het, en de lol ligt ook in het proberen en doen (en uiteraard in het opeten).
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

hjeverts schreef: di 24 aug 2021, 13:53 Brood ziet er smakelijk uit Tonia! :)
Dank je wel Hans, erg fijn je positieve commentaar.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Je laatste brood het deeg als een circel gevormd? Ziet er weer prima uit :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

hjeverts schreef: ma 30 aug 2021, 09:40 Je laatste brood het deeg als een circel gevormd? Ziet er weer prima uit :)
Inderdaad Hans, dat heb je goed gezien. Bedankt voor je reactie.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Vandaag broodjes gebakken met wat karwijzaad, half volkoren meel, half Amerikaans patentbloem. Lekker met kaas (en ook met het andere hartige beleg dat we erop gedaan hebben).
Afbeelding
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie bolletjes Tonia! :) :thumbup:
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Spelt-lijnzaadbroodje, half speltmeel/half Amerikaans patent, 50 gram gebroken lijnzaad. Lekker met kaas (alweer :D )
Afbeelding
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Paprika-peterselie broodjes uit het boek van Levine. De paprika proefde je een klein beetje op de achtergrond, kleur was prachtig en de broodjes zullen het zeker bij een soepje, buffet o.i.d. heel goed gaan doen.
IMG_20210930_190712.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie broden Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

100% volkoren desembrood (met 2 gram gist erbij).Afbeelding

Nog niet helemaal zo luchtig als ik zou willen, maar de smaak was super, dus blijven proberen maar!
Het recept had ik hier gevonden:https://www.xandrabaktbrood.nl/zuurdese ... m-en-gist/, ik heb er echter een groot brood van gevormd, laten rijzen in een banneton. Het lijkt alsof er ontzettend veel meel op de bovenkant zit, maar dat was niet zo.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Lekker witbrood, met gist en een beetje olie. Bovenkant afgestreken met wat zout water (1 tl zout op 1 el water), dit geeft de korst een heel licht gezouten smaak.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie broden Tonia! :)

Ziet het kruim er ook mooi uit?
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Dag Hans,
Wat leuk weer een reactie van jou. Het kruim was goed, het volkorenbrood is best stevig (je moet flink kauwen zal ik maar zeggen), maar dat is juist waar wij van houden bij volkorenbrood. Het witbrood mag van mij iets losser kruim hebben, maar mijn echtgenoot vond het "heimweebrood" (zoals vroeger van de echte warme bakker). Dus eigenlijk wel geslaagd vonden wij.
Groeten, Tonia
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

IMG_20211026_172138.jpg
IMG_20211027_114719.jpg
Walnoten-kaasbrood: Amerikaans patent, en beetje roggemeel, geraspte geitenkaas en gebroken walnoten. Erg lekker en behoorlijk luchtig brood. Super met een beetje roomboter erop. En de korst was heerlijk knapperig en niet te dik.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Ziet er lekker uit Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
klaas
Chef stoffer en blik
Berichten: 7
Lid geworden op: ma 02 aug 2021, 00:03

Re: De baksels van Tonia

Bericht door klaas »

Ziet er heerlijk uit.
Goed gedaan :thumbup:
Gebruikersavatar
Speltje
Chef stoffer en blik
Berichten: 21
Lid geworden op: do 28 okt 2021, 11:19

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Speltje »

wat een heerlijke broden allemaal zeg.. het water loopt me in de mond!
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Roggedesem, Amerikaans patent, semolina. Heerlijk brood, wij hebben met dit soort broden een probleempje: ons broodmes (eigenlijk tomaten/worstmes) heeft een te klein snijvlak. Dus op zoek naar een fatsoenlijk /echt broodmes zodat we dit soort boules beter kunnen snijden.
IMG_20211030_223257.jpg
IMG_20211101_124423.jpg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie Boule Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Victory
Warme bakker
Berichten: 578
Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Victory »

Mooie boule.

Op internet kun je zoeken naar een broodmes met een lemmet van 30cm ik heb geloof ik een Vitorinox bij Beko besteld. (Daar komen ook mijn rijsmandjes Ed vandaan)
Groetjes Victory

Panasonic SD-2500
Op het moment mijn grootste bakvriend.

Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven

Ik bak voornamelijk hybride (desem/gist) en meestal eigen recepten.
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Bruin desembrood volgens dit recept van Levine https://uitdekeukenvanarden.blogspot.co ... noten.html maar dan zonder walnoten.

Het was echt heerlijk brood, en ik zal dit zeker (veel) vaker gaan maken, ook met wat toevoegen zoals walnoten e.d.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Speltje
Chef stoffer en blik
Berichten: 21
Lid geworden op: do 28 okt 2021, 11:19

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Speltje »

wow wat een prachtige broden maak jij!
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Dank je wel Speltje!
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Mooie broden Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Broodmeneer
Chef stoffer en blik
Berichten: 12
Lid geworden op: ma 22 nov 2021, 14:40

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Broodmeneer »

Die broden zien er smakelijk uit zeg!
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

In het weekend heb ik een appelvlecht gebakken. Het deeg is gemaakt met roomboter, melk en een ei erdoor. Het was een beetje brioche-achtig. Lekker en voor herhaling vatbaar.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 955
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Anna »

Goed gelukt hoor! :thumbup:
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Ziet er erg lekker uit Tonia! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Gebruikersavatar
Toniabaktweer
Jongste bediende
Berichten: 36
Lid geworden op: za 10 jul 2021, 14:11
Locatie: Amersfoort

Re: De baksels van Tonia

Bericht door Toniabaktweer »

Broodjes met chocoladedruppels en wat roomboter. Ze waren heel snel op!
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Ik kneed (nog) met een Kenwood Chef Titanium en bak in een 60 cm Boretti oven.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: De baksels van Tonia

Bericht door hjeverts »

Leuk brood Tonia! Gewoon chocolade voor het koken gebruikt?
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Plaats reactie