Dit zijn mijn 1e serieuze bakwerken van afgelopen pasen.
Links: stokbrood van T65 tarwebloem, roggemeel, desem, zout en water.
Midden: t65 tarwebloem, desem, gist, zout en water.
Rechts: suikerbrood met te veel suiker
Brood by Ashley Heijmen-Peters, on Flickr
Hmm foto lukt nog niet.... straks nog even goed kijken hoe t moet...
Ashley bakt
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4005
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Ashley bakt
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- Victory
- Warme bakker
- Berichten: 578
- Lid geworden op: wo 11 mar 2020, 16:42
Re: Ashley bakt
Netjes hoor
Suikerbrood met te veel suiker.. nee joh doet gewoon zijn naam eer aan
Suikerbrood met te veel suiker.. nee joh doet gewoon zijn naam eer aan
Groetjes Victory
Panasonic SD-2500
Op het moment mijn grootste bakvriend.
Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven
Ik bak voornamelijk hybride (desem/gist) en meestal eigen recepten.
Panasonic SD-2500
Op het moment mijn grootste bakvriend.
Domino mix 5 spiraalkneder
Ik bak in een 90cm fornuis oven
Ik bak voornamelijk hybride (desem/gist) en meestal eigen recepten.