Fleet's broden
- Fleet
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: ma 02 mei 2016, 11:32
Fleet's broden
Hallo allemaal,
het voelt voor mij bijna als een hernieuwde kennismaking. Ik heb me jaren geleden voorgesteld, in de tussenliggende tijd wel regelmatig wat gekeken (en geleerd) op dit forum, maar nu toch maar eens een berichtje met mijn laatste bakresultaat.
Ik bak dus al een aantal jaren mijn eigen brood, maar juist de laatste weken bak ik om de dag twee broden. Veel hetzelfde brood, een meergranen brood naar recept van de Bakery Institute. Juist door nu vaak ditzelfde brood te bakken krijg ik het wel goed in de vingers.
Enfin, hieronder het resultaat van heden ochtend. Vooral die ovenrijs, dat prachtige openbarsten van het brood, maakt mij wel heel blij
Groet, Fleet
het voelt voor mij bijna als een hernieuwde kennismaking. Ik heb me jaren geleden voorgesteld, in de tussenliggende tijd wel regelmatig wat gekeken (en geleerd) op dit forum, maar nu toch maar eens een berichtje met mijn laatste bakresultaat.
Ik bak dus al een aantal jaren mijn eigen brood, maar juist de laatste weken bak ik om de dag twee broden. Veel hetzelfde brood, een meergranen brood naar recept van de Bakery Institute. Juist door nu vaak ditzelfde brood te bakken krijg ik het wel goed in de vingers.
Enfin, hieronder het resultaat van heden ochtend. Vooral die ovenrijs, dat prachtige openbarsten van het brood, maakt mij wel heel blij
Groet, Fleet
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Fleet's broden
Ze zien er geweldig uit Fleet! (En ik herken het gevoel als je zo’n mooi opengebarsten brood uit de oven haalt.... en het geknisper bij het afkoelen....)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Fleet
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: ma 02 mei 2016, 11:32
Re: Fleet's broden
Inderdaad, dat knisperen en die heerlijke knapperige korst.
- Arie
- Deegkneder
- Berichten: 102
- Lid geworden op: di 31 mar 2020, 21:17
- Locatie: Leiden
- Fleet
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: ma 02 mei 2016, 11:32
Re: Fleet's broden
Dit weekend met de vier-vlecht van Levine geoefend. Leuk werkje en vooral een erg lekker werkje. :-)
Het brood was 'ineens' verdwenen...
Ik moet nog wat oefenen op de netheid van het brood, en zelfs in de oven rees het brood nog behoorlijk door.
De instructie in het boek was wel duidelijk.
Het brood was 'ineens' verdwenen...
Ik moet nog wat oefenen op de netheid van het brood, en zelfs in de oven rees het brood nog behoorlijk door.
De instructie in het boek was wel duidelijk.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Fleet's broden
Mooi resultaat voor de eerste vlecht....
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Fleet
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 22
- Lid geworden op: ma 02 mei 2016, 11:32
Re: Fleet's broden
Dank je wel.
Ze lijken op de foto wat donkerder dan dat ze in werkelijkheid zijn.
Ze lijken op de foto wat donkerder dan dat ze in werkelijkheid zijn.
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Fleet's broden
Leuk dat je je broden nu hier laat zien! Ziet er goed uit
Ik heb de discussie over de niet zichtbare foto's verplaatst, zodat jouw topic weer over jouw baksels gaat.
Ik heb de discussie over de niet zichtbare foto's verplaatst, zodat jouw topic weer over jouw baksels gaat.
- Arie
- Deegkneder
- Berichten: 102
- Lid geworden op: di 31 mar 2020, 21:17
- Locatie: Leiden
Re: Fleet's broden
Ik ben altijd onder de indruk van dit soort versieringen van brood.
Mijn dagelijks brood...