Pain fabriqué par Riny
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Alweer een prachtbrood Riny :2th:
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Zeker een fraai broodje.. :2th:
Alleen, het hoort de bakker te zijn die zingt Riny.. tijdens het kneden.. :D, :D,
Alleen, het hoort de bakker te zijn die zingt Riny.. tijdens het kneden.. :D, :D,
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
F3F461D2-B348-4AF9-8307-868F68D1E185 by martinus bevers, on Flickr
En weer 1 om van te smullen. Blé de population. 16 uur gefermenteerd :D,
En weer 1 om van te smullen. Blé de population. 16 uur gefermenteerd :D,
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Pain fabriqué par Riny
Dus gewoon klootjesvolkbrood Riny?? Zonder panneke zo te zien... :2th: :2th:Rougedebordeaux schreef: ↑di 12 feb 2019, 17:37 En weer 1 om van te smullen. Blé de population. 16 uur gefermenteerd :D,
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooi! Een brood voor den gewonen mensch........
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Peetje
- Deegkneder
- Berichten: 137
- Lid geworden op: di 15 apr 2014, 20:29
Re: Pain fabriqué par Riny
Ziet er prachtig uit!
Ik weet alleen niet wat die 65 % achter de levain zegt....
Ik weet alleen niet wat die 65 % achter de levain zegt....
- Peetje
- Deegkneder
- Berichten: 137
- Lid geworden op: di 15 apr 2014, 20:29
Re: Pain fabriqué par Riny
o sorry, dat ging over een brood van vorige week. Ze zien er allemaal lekker uit overigens!
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
Al mijn broden komen uit het gietijzeren panneke, gaat perfect.
Levain oftewel de starter heeft een water/bloem verhouding van 65%
Het uiteindelijke deeg 75%
Zingen doe ik ook,maar kneden niet echt. Lichtjes paar keer slap&fold met tussendoor wat rust tot deeg er mooi uitziet
En dan heeeel veel rust bij 8a 10 graden .
Het weer is hier perfect daarvoor snachts ,dus gaat het fijn naar buiten.
Levain oftewel de starter heeft een water/bloem verhouding van 65%
Het uiteindelijke deeg 75%
Zingen doe ik ook,maar kneden niet echt. Lichtjes paar keer slap&fold met tussendoor wat rust tot deeg er mooi uitziet
En dan heeeel veel rust bij 8a 10 graden .
Het weer is hier perfect daarvoor snachts ,dus gaat het fijn naar buiten.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
342E3BAD-8A56-48BA-98B5-A2CF5CF768C9 by martinus bevers, on Flickr
Lang geleden, ik bak lekker elke week door,en dan alleen met de oude graansoorten,puur natuur zonder enige toevoeging, puur genot.deze beauty is
Rouge de bordeaux Groetjes aan iedereen
Lang geleden, ik bak lekker elke week door,en dan alleen met de oude graansoorten,puur natuur zonder enige toevoeging, puur genot.deze beauty is
Rouge de bordeaux Groetjes aan iedereen
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op di 16 apr 2019, 20:35, 1 keer totaal gewijzigd.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
5B069584-7C8F-4D0A-B4DB-96259CBC7821 by martinus bevers, on Flickr
Maar meteen een lekkere toasti ervan gemaakt :rofl:
Maar meteen een lekkere toasti ervan gemaakt :rofl:
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooi brood :2th: .
Verzoek: wil je volgende keer kleinere foto's plaatsen?
Verzoek: wil je volgende keer kleinere foto's plaatsen?
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
98A81C96-88A2-48FF-817C-28028839AD0C by martinus bevers, on Flickr
Maar weer eens een foto. Ik bak hier in France gestaag door met de Oude graansoorten
Rouge de bordeaux met graInès de pavot oftewel maanzaad
Maar weer eens een foto. Ik bak hier in France gestaag door met de Oude graansoorten
Rouge de bordeaux met graInès de pavot oftewel maanzaad
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Matthijs1988
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 18
- Lid geworden op: zo 10 mar 2019, 12:48
Re: Pain fabriqué par Riny
Wow, mooi broodje hoor. Mooi ingesneden ook
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Pain fabriqué par Riny
Leuk patroontje met dat maanzaad!
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
7E8F91E1-507A-40B0-A2D2-B8E2E80FC83F by martinus bevers, on Flickr
Hallo iedereen.alweer tijd geleden,nog steeds aan het bakken hier. Bak iedere week een groot desembrood met, jawel de oude graansoorten vers van het land hier in france . Een brood van bijna een kg.Met verschillende vullingen. Hier een overheerlijke; rouge de bordeaux met raisins et graines de pavot.Groetjes allemaal
Hallo iedereen.alweer tijd geleden,nog steeds aan het bakken hier. Bak iedere week een groot desembrood met, jawel de oude graansoorten vers van het land hier in france . Een brood van bijna een kg.Met verschillende vullingen. Hier een overheerlijke; rouge de bordeaux met raisins et graines de pavot.Groetjes allemaal
Laatst gewijzigd door Rougedebordeaux op zo 29 sep 2019, 21:06, 1 keer totaal gewijzigd.
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
- Rougedebordeaux
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 57
- Lid geworden op: do 11 okt 2018, 15:43
Re: Pain fabriqué par Riny
B3017199-6F49-4416-BD74-47245F8B31CB by martinus bevers, on Flick
Goedenavond.de kerststollen zijn al op voordat het kerstmis is
Goedenavond.de kerststollen zijn al op voordat het kerstmis is
- Hermanusb
- Jongste bediende
- Berichten: 48
- Lid geworden op: do 25 apr 2019, 19:11
Re: Pain fabriqué par Riny
Mooi
Die van mij is nu in de maak.
Moet zeggen dat die van mij altijd anderhalve kilo is dus een beste hap....
Die van mij is nu in de maak.
Moet zeggen dat die van mij altijd anderhalve kilo is dus een beste hap....