lekker doorbakken

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
erikg
Deegkneder
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 29 mei 2015, 21:28
Contacteer:

lekker doorbakken

Bericht door erikg »

ook dit jaar doe ik weer mee op dit forum.

ik wens iedereen veel geluk voir 2017 en verder !

sinds april 2015 bak ik alle broden zelf en geen commerciele broden meer hoeven kopen. dat betekent natuurlijk wel dat ik vaak dezelfde broden bak, maar ik blijf natuurlijk ook nieuwe recepten uitproberen.

vandaag 2 haverbroden (gist) en 4 rogge/volkoren broden (desem) uit het boek van hamelman.
op de foto de desembroden.

groet, erik
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: lekker doorbakken

Bericht door brood daar zit wat in »

Mooie broden Erik! Hoe is de smaak van je haverbroden?
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
erikg
Deegkneder
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 29 mei 2015, 21:28
Contacteer:

Re: lekker doorbakken

Bericht door erikg »

Die oatmeal haverbriden smaken erg lekker en dat smeuig.

Verstuurd vanaf mijn SM-G361F met Tapatalk
Gebruikersavatar
erikg
Deegkneder
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 29 mei 2015, 21:28
Contacteer:

Re: lekker doorbakken

Bericht door erikg »

Het haver wordt in het totaalvocht geweekt dus die worden lekker zacht en het water neemt de smaak van het haver op

Verstuurd vanaf mijn SM-G361F met Tapatalk
Gebruikersavatar
erikg
Deegkneder
Berichten: 147
Lid geworden op: vr 29 mei 2015, 21:28
Contacteer:

Re: lekker doorbakken

Bericht door erikg »

Er gaat ook honing. Olie en melkpoeder bij dus een heel circus als je het vergelijkt met de roggedesembroden

Verstuurd vanaf mijn SM-G361F met Tapatalk
Plaats reactie