Ja, de rechter stokken zien er iets mooier uit. Meer contrast tussen de opengescheurde delen en de rest, ze lijken ook wat geler (niet alleen op de foto). Ik heb T65 gebruikt, en volgens mij heb ik de werkwijze, weliswaar wat summier, in een ander topic gezet (van KeesK, dus foei...):
viewtopic.php?f=59&t=5444&start=100#p62369
Ik wilde het wel eens gaan uitschrijven, maar dan wil ik het eerst nog eens wat verder uitwerken (de rijs mag best nog wel langer, en iets meer controle over de temperatuur). En natuurlijk eerst mijn blog afstoffen.... :-)
Die Berliner broodjes zijn lekker van smaakt, weliswaar wit, maar met voordeeg dus veel smaak en een heerlijke krokante korst. Werd zelfs gretig verorberd door mijn witbrood haters :-)
Ga ze dit weekend misschien nog een keer maken, maar dan met compleet ander meel, zodat ze misschien ook helemaal niet herkenbaar zijn.
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog:
Lekkermelig.nl