Koek/Speculaaskruiden
Geplaatst: zo 16 nov 2014, 09:58
Ik maak altijd zelf mijn Speculaas/Koekkruidenmelange.
50 gram Kaneel
10 gram Kruidnagel
10 gram Nootmuskaat
10 gram Koriander
10 gram kardemom
10 gram Anijs
5 gram Peper
5 gram. Gemberpoeder
Je kunt de 10 gram Nootmuskaat ook halveren (5 gram) en er 5 gram Foelie bij gebruiken.
Van deze kruidenmelange gebruik ik 25-35 gram per 500 gram bloem in een Speculaasdeeg.
50 gram Kaneel
10 gram Kruidnagel
10 gram Nootmuskaat
10 gram Koriander
10 gram kardemom
10 gram Anijs
5 gram Peper
5 gram. Gemberpoeder
Je kunt de 10 gram Nootmuskaat ook halveren (5 gram) en er 5 gram Foelie bij gebruiken.
Van deze kruidenmelange gebruik ik 25-35 gram per 500 gram bloem in een Speculaasdeeg.