Recept met hele lange rijstijden
Geplaatst: do 17 apr 2014, 12:29
Heeft iemand een recept voor mij met hele lange rijstijden?
ik was wel onder de indruk van de structuur van het glutennetwerk van het deeg dat 24 uur gerezen had (van artisan Bread in 5 minuten a day).
Maar ik vond het brood absoluut niet lekker. veel te veel gist en een rare korst, dat komt denk ik omdat dat brood niet gekneed wordt. dus ik wil eens proberen met wel kneden en met lang rijzen. iemand ervaringen?
alvast bedankt!
Groetjes, Petra
ik was wel onder de indruk van de structuur van het glutennetwerk van het deeg dat 24 uur gerezen had (van artisan Bread in 5 minuten a day).
Maar ik vond het brood absoluut niet lekker. veel te veel gist en een rare korst, dat komt denk ik omdat dat brood niet gekneed wordt. dus ik wil eens proberen met wel kneden en met lang rijzen. iemand ervaringen?
alvast bedankt!
Groetjes, Petra