Hallo,
Ik ben Renata, 47 jaar en woonachtig in het mooie Nijverdal.
In het verleden heb ik vaker geprobeerd om brood te bakken, zonder veel succes. Inmiddels beschik ik over een oven met boven- en onderwarmte. Na een tijdje moed te hebben verzameld, heb ik vandaag weer een poging gewaagd. Mijn innerlijke Pipi Langkous heb ik genegeerd (ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan) en ben met een basisrecept aan de gang gegaan. Het gevolg is dat ik de smaak te pakken heb en middels ervaring, mijn repertoire ga uitbreiden. Ik hoop hier veel te leren door jullie kennis en ervaring.
Even voorstellen
- allema
- Warme bakker
- Berichten: 539
- Lid geworden op: ma 26 aug 2013, 19:37
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: Even voorstellen
Bakken is gewoon een "heerlijker" bezigheid, Renata. Welkom op dit forum.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Even voorstellen
Welkom Renata!