Hi Allen,
Mijn naam is Frans en ik ben een tijdje geleden begonnen met het bakken van mijn eigen brood. Tot nu toe alleen volkoren brood wat ik inmiddels aardig onder de knie heb. Ik heb al een hele tijd geen brood meer gekocht. Sinds een week of twee pogingen om een zuurdesem starten met uiteraard de bedoeling om straks brood te bakken. De pogingen tot nu toe nog niet succesvol maar ik ga stug volhouden in de overtuiging dat mij dat gaat lukken. En anders zeker met hulp van de leden van het forum
Groetjes allemaal en bakze.
Even voorstellen
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 291
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: Even voorstellen
Welkom op het forum, Frans. Je zult hier zeker de informatie vinden m.b.t. het onderwerp "desems". Er is hier veel over geschreven en de bereidheid om elkaar te helpen is groot.
Succes!!
Succes!!
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Even voorstellen
Welkom Frans! Voor desem geldt dit misschien nog wel meer dan normaal: geduld is een schone zaak