Hallo allemaal,
Ik ben Pieter en bak al enige tijd brood, maar met wisselend resultaat.
Meestal probeer ik desembrood te maken, maar vaak is mijn brood niet genoeg gerezen of is het deeg te slap en loopt het uit met een platbrood als resultaat.
Ik hoop hier voldoende kennis op te doen om mijn bakproces te verbeteren.
Nieuw hier
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Nieuw hier
Pieter, welkom. Maak vooral foto's en als je vragen stelt over recepten, doe dan ook even gelijk je gevolgde recept er precies bij. Je zult zien dat je resultaten steeds beter worden naarmate je meer kennis hebt opgedaan. Google vooral hier op het forum.
Niet bij brood alleen....
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Nieuw hier
Welkom Pieter!