Hallo allemaal
Even voorstellen
Ik ben Hiltje en heb al veel gehad aan alle tips hier op het forum.
Daarvoor bedankt
Omdat ik niet meer tevreden was over de kwaliteit van het brood bij de bakker ben ik zelf brood gaan bakken.
Ik bak brood met gist. Mijn zuurdesem experimenten zijn tot nu toe mislukt.
Geen nood de starter houd ik angstvallig in leven. Met het warme weer misschien nogmaals proberen.
Broodbakken is echt m’n hobby geworden met dank aan de boeken van Levine.
Vr grt
Hiltje
Even voorstellen Hiltje
-
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: vr 01 apr 2022, 11:03
- Sylvana
- Jongste bediende
- Berichten: 38
- Lid geworden op: do 31 mar 2022, 12:35
Re: Even voorstellen Hiltje
Welkom Hiltje
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen Hiltje
Welkom Hiltje.
Mocht iets niet zo goed lukken, start dan een nieuw draadje met daarin vermeld je recept (op de gram af) en een foto van het doorgesneden brood. Dan kunnen we gelijk de kruim even bekijken.
Mocht iets niet zo goed lukken, start dan een nieuw draadje met daarin vermeld je recept (op de gram af) en een foto van het doorgesneden brood. Dan kunnen we gelijk de kruim even bekijken.
Niet bij brood alleen....
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Even voorstellen Hiltje
Welkom op het forum Hiltje!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist