Ik ben Pleun, 29 jaar en bak regelmatig thuis een broodje (zuurdesem of baguette). Al vanaf dat ik jong was is mijn passie nog altijd om ooit een eigen bakkerij te beginnen. Om te ontdekken of het echt iets voor me is, zou ik graag 1 dag in de week de kneepjes van het vak willen leren van een echte bakker.
Kennen jullie iemand die daar voor open staat in de regio Eindhoven? Stuur mij heel graag een berichtje!
Dankje
Kneepjes van het vak leren
- PleunvV
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: ma 04 apr 2022, 10:40
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Kneepjes van het vak leren
Welkom op het forum Pleun!
Succes met zoeken naar een geschikte bakker.
Succes met zoeken naar een geschikte bakker.
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- Sylvana
- Jongste bediende
- Berichten: 38
- Lid geworden op: do 31 mar 2022, 12:35
Re: Kneepjes van het vak leren
Welkom Pleun
- Kneedhaak 2.0
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 98
- Lid geworden op: do 23 apr 2020, 12:38
Re: Kneepjes van het vak leren
Misschien eens aankloppen bij een bakkerij, omgeving Eindhoven ?
Op zich is men zelfs op zoek naar jonge instroom, dus zeker kans van slagen.
Hier in het zuiden stoppen de meeste oudere bakkers zonder opvolging, om vervolgens de zaak te slijten aan een grotere keten.
Op zich is men zelfs op zoek naar jonge instroom, dus zeker kans van slagen.
Hier in het zuiden stoppen de meeste oudere bakkers zonder opvolging, om vervolgens de zaak te slijten aan een grotere keten.