Heb mijn opleiding genoten als banketbakker in Tilburg (VBOB), is intussen al enige jaren gelegen, sinds 1982 daarin niet meer werkzaam.
Heb mijn opleiding behalve de school, mogen genieten bij een van de beste banketbakkers in 's-Hertogenbosch.
Na drie jaar werkzaamheid de stap genomen naar het de (grootbanketbakkerij) ook in 's_Hertogenbosch, dan was je in ieder geval op zatrerdag vrij.
Heb daar oa. 70000 tompouzen leren maken per dag.
Sinds eerder genoemde datum werkzaam geweest als PTTer (kantoorbaan).
Heb al drie BBM versleten (die van de Aldi met twee vlinders), intussen al enige jaren broodconsument van de supermarkt (SOMA) was met dit merk zeer tevreden. Tot voor kort was er geen Soma meer, maar van ander merk.
Heb besloten om na september 2015 (1225 baksels) in eerder genoemde machines, toch weer zelf te gaan bakken.
De machine werd de "Panasonic SD2511KXE"
Ga er mee experimenteren.
Beste mensen mijn naan is John.
- DenEigenwijzeBakker
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: vr 10 sep 2021, 15:58
- allema
- Warme bakker
- Berichten: 537
- Lid geworden op: ma 26 aug 2013, 19:37
Re: Beste mensen mijn naan is John.
Welkom op dit forum John.
Huishoud-oven, Broodbakmachine Panasonic SD-R 2530 KXE
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Beste mensen mijn naan is John.
Welkom op het forum John!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Beste mensen mijn naan is John.
Welkom John,
Start vooral een eigen draadje op want we zien die lekkere baksels van je graag!
Start vooral een eigen draadje op want we zien die lekkere baksels van je graag!
Niet bij brood alleen....