Hallo allemaal
Ik ben al even lid en heel veel rondgekeken op het forum zonder me voor te stellen, maar ik wilde even voor mezelf kijken of broodbakken wel iets was voor me als leek in de keuken...
10 jaar geleden kon ik nog geen ei koken, dan kwam het bbq virus, dan sous vide, pizza, en nu brood...
Meer en meer begin ik extra tijd in de keuken door te brengen in het weekend (tijdens de week vertrek ik heel vroeg en kom pas laat thuis van mijn werk)
Begonnen met bakken in de oven. Maar al ik maar na 19u30 thuis komt is dat niet haalbaar. Nu een Panasonic bbm 2de hands gekocht. Het brood wat ik maak met en zonder bbm, is heel lekker( zonder stoefen ), maar als beginner heb ik wel de gekende problemen van soms zachte korst enzo.
Dus bedankt voor alle tips en tricks, en tot straks als ik het beetje onder de knie krijg
New member Stijn
- StijnVanOnacker
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: za 24 apr 2021, 18:58
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: New member Stijn
Welkom op het forum Stijn!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist