Na veel gelezen en geleerd te hebben op dit forum heb ik mij aangemeld. Ik ben Martin en koken is al jaren een liefhebberij. Sinds een paar maanden bak ik (bijna) dagelijks brood. Meestal zuurdesem maar af en toe ook op basis van gist.
Het proces heb ik inmiddels aardig onder de knie al heb ik af en toe een teleurstellend resultaat, bijvoorbeeld als ik te veel roggemeel gebruik. Binnenkort zal ik wat foto's delen van mijn baksels.
Tot nu toe heb ik mijn broden gebakken in mijn Stoves 1100 fornuis. Volgende stap is om een brood te bakken op mijn Bastard Kamado BBQ. Dat is toch wat anders dan hete lucht.
Hallo iedereen
- martinvl
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 14 apr 2021, 12:37
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Hallo iedereen
Welkom op het forum Martin!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen