Hoi Allemaal!
Mijn naam is Evert!
Graag stel ik me ook even voor.
ik ben ook nieuw op het broodbakforum en ben van origine beroepskok.
Bakken vindt ik ook te gek en mijn keuken thuis is al een kleine bakkerij aan het worden.
Ik heb heel veel originele beschuitdoppen die ik voor een aantrekkelijke prijs aan wil bieden op deze site. Ook heb ik recept voor beschuit en ben ik bezig om een recept te maken om zelf beschuitgelei te maken, maar daar kom ik later nog op terug op de site.
Voor nu erg leuk om op een site enthousiaste beroeps en hobbybakkers verenigt te zien.
Groetjes,
Evert
nieuw op het forum
- everwijn
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 9
- Lid geworden op: ma 08 jun 2020, 03:30
- WesleyNL
- Deegroller
- Berichten: 482
- Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09
Re: nieuw op het forum
Hoi Evert,
Welkom en veel plezier op het forum.
Welkom en veel plezier op het forum.
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
- wijnen
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: ma 08 jun 2020, 18:18
Re: nieuw op het forum
hallo,
mijn naam is elly en ben hier nieuw.
vind brood bakken gewoon heel erg leuk en wil er
van alles over leren en proberen
groetjes elly
mijn naam is elly en ben hier nieuw.
vind brood bakken gewoon heel erg leuk en wil er
van alles over leren en proberen
groetjes elly
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: nieuw op het forum
Welkom Evert en Elly .
Elly, je had eigenlijk een eigen 'draadje' aan moeten maken om je voor te stellen.
Evert: het is niet de bedoeling om in een voorstelrondje met recepten die zijn overgeschreven uit een boek te gaan strooien (copyright!). Bovendien vraagt Elly daar niet om. Ik heb daarom het bericht verwijderd.
Dit is een voorstelrubriek. Alle leden wordt gevraagd om zich in een apart bericht even voor te stellen alvorens verdere berichten te gaan plaatsen.
Elly, je had eigenlijk een eigen 'draadje' aan moeten maken om je voor te stellen.
Evert: het is niet de bedoeling om in een voorstelrondje met recepten die zijn overgeschreven uit een boek te gaan strooien (copyright!). Bovendien vraagt Elly daar niet om. Ik heb daarom het bericht verwijderd.
Dit is een voorstelrubriek. Alle leden wordt gevraagd om zich in een apart bericht even voor te stellen alvorens verdere berichten te gaan plaatsen.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Adriana
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: do 21 mei 2020, 15:43
Re: nieuw op het forum
Goedemorgen. Mijn naam is Adriana en ben sinds 1 maand begonnen met broodbakken. Aanleiding is Limburgs roggebrood. Mijn echtgenoot komt uit Maastricht en eet zijn brood altijd met 1 snee wit besmeerd met appelstroop en daarop 1 snee roggebrood en dan beleg. Nu wonen we in het midden van het land en daar is het Limburgs brood niet te krijgen. Ik heb inmiddels kookboekje bemachtigd van Wil en Netty Engels-Geurts “ zelf broodbakken” ik heb geen bbm wel een goede oven van Boretti Eerste baksels niet gerezen daar konden we mee discuswerpen. Ik hoop veel kennis op te doen en een perfect Limburgs Roggebrood te bakken dankzij jullie tips
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: nieuw op het forum
Welkom Adriana
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken