Pagina 1 van 1

Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: za 23 mei 2020, 20:34
door Ovenheerlijk
Dag (brood)bakkers,
Na een rondje Google om ervaringen en tips te zoeken voor het voorbereid en later afbakken van koffiebroodjes kwam ik hier terecht. Een walhalla voor een hobbybakker! Na marsepeintaarten, gewone taarten (bestaan die?) en zelfs een tijdje bakken in opdrachten is het nu wat rustiger in m’n keuken. Niet omdat ik het niet leuk meer vind, integendeel, maar het moet ook allemaal opgegeten worden.....
Inspiratie, recepten en ervaringen van anderen lezen vind ik geweldig (ik gebruik kookboeken ook als leesboeken :P ), dus ben blij dat ik jullie heb gevonden!

En die koffiebroodjes? Die ga ik morgen maken en voorbakken en dinsdagmorgen afbakken heb ik besloten, volgens mij zijn ze dan het meest vers zonder dat ik er m’n nachtrust voor in moet leveren. Tenzij iemand een beter idee heeft....

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: za 23 mei 2020, 21:12
door Bakker Wim
Welkom! Ben zelf overigens ook net nieuw ;)
Toevallig kreeg ik vandaag nog een koffiebroodje en zei toen ook al, die moet ik ook eens proberen binnenkort. Ik ben benieuwd naar je ervaring!

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: za 23 mei 2020, 23:29
door WesleyNL
Welkom er veel plezier op het forum.
We zien graag je baksels voorbij komen :-)

Succes met de koffiebroodjes!

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: zo 24 mei 2020, 01:17
door Levinebaktbrood
Welkom op het forum :)

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: zo 24 mei 2020, 14:45
door BakkerGerrit
Welkom hier! We zien de foto’s van je baksels graag verschijnen!

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: ma 25 mei 2020, 22:12
door Ovenheerlijk
Ze zitten nu in de vriezer...heb ze 19 minuten voorgebakken op 150 graden, dus ze zijn bleek maar wel uitgerezen. En dan donderdag (t is 2 dagen later geworden...) bak ik ze af. En dan....komen de foto’s

Re: Ovenheerlijk zegt hallo

Geplaatst: ma 25 mei 2020, 22:56
door WesleyNL
Ik ben benieuwd naar het resultaat :-)