Ovenheerlijk zegt hallo
Geplaatst: za 23 mei 2020, 20:34
Dag (brood)bakkers,
Na een rondje Google om ervaringen en tips te zoeken voor het voorbereid en later afbakken van koffiebroodjes kwam ik hier terecht. Een walhalla voor een hobbybakker! Na marsepeintaarten, gewone taarten (bestaan die?) en zelfs een tijdje bakken in opdrachten is het nu wat rustiger in m’n keuken. Niet omdat ik het niet leuk meer vind, integendeel, maar het moet ook allemaal opgegeten worden.....
Inspiratie, recepten en ervaringen van anderen lezen vind ik geweldig (ik gebruik kookboeken ook als leesboeken ), dus ben blij dat ik jullie heb gevonden!
En die koffiebroodjes? Die ga ik morgen maken en voorbakken en dinsdagmorgen afbakken heb ik besloten, volgens mij zijn ze dan het meest vers zonder dat ik er m’n nachtrust voor in moet leveren. Tenzij iemand een beter idee heeft....
Na een rondje Google om ervaringen en tips te zoeken voor het voorbereid en later afbakken van koffiebroodjes kwam ik hier terecht. Een walhalla voor een hobbybakker! Na marsepeintaarten, gewone taarten (bestaan die?) en zelfs een tijdje bakken in opdrachten is het nu wat rustiger in m’n keuken. Niet omdat ik het niet leuk meer vind, integendeel, maar het moet ook allemaal opgegeten worden.....
Inspiratie, recepten en ervaringen van anderen lezen vind ik geweldig (ik gebruik kookboeken ook als leesboeken ), dus ben blij dat ik jullie heb gevonden!
En die koffiebroodjes? Die ga ik morgen maken en voorbakken en dinsdagmorgen afbakken heb ik besloten, volgens mij zijn ze dan het meest vers zonder dat ik er m’n nachtrust voor in moet leveren. Tenzij iemand een beter idee heeft....