Ik ben Carlo en ben ook gek op echt brood.
Hoop dat ik wat kan leren van andere bakkers om mijn brood lekkerder te maken in de oven of broodmachine.
:DB2:
Hoi
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Hoi
Welkom Carlo
Tja wat zal ik zeggen... we lusten ook wel een sneetje...
Voor ik het vergeet.. wij houden van veel foto's van baksels en misbaksels....
Tja wat zal ik zeggen... we lusten ook wel een sneetje...
Voor ik het vergeet.. wij houden van veel foto's van baksels en misbaksels....
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Hoi
Hoi Carlo! Ben benieuwd naar je eerste foto’s.
Welkom!
Welkom!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Hoi
Welkom Carlo :G
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken