Even voorstellen: Farine
Geplaatst: di 09 okt 2018, 15:16
Dag iedereen,
Ik bak al een tijdje af en toe brood, voornamelijk met zuurdesem of zuurdesem plus een tikje gist. Nu begin ik het zo leuk en lekker te vinden dat ik geen brood meer van de bakker wil! Dat betekent meer bakken en me beter orienteren.
Vandaar dat ik hier kom kijken. Ik gebruik nu een zadenbrood recept van Levine en een paar zuurdesem recepten van de Weekendbakery, die bevallen goed.
Directe aanleiding voor mijn bezoek: ik heb een Hobart! Niet de N50 die ik dacht te krijgen, maar een ander en groter model, de AE125, met een kom van zo'n 12-14 liter. De deeghaak ontbreekt, dat is wel jammer, dus ik ben naarstig op zoek. Ik zal gaan zoeken naar geschikte forumonderwerpen daarover.
Veel plezier met bakken,
Farine
Ik bak al een tijdje af en toe brood, voornamelijk met zuurdesem of zuurdesem plus een tikje gist. Nu begin ik het zo leuk en lekker te vinden dat ik geen brood meer van de bakker wil! Dat betekent meer bakken en me beter orienteren.
Vandaar dat ik hier kom kijken. Ik gebruik nu een zadenbrood recept van Levine en een paar zuurdesem recepten van de Weekendbakery, die bevallen goed.
Directe aanleiding voor mijn bezoek: ik heb een Hobart! Niet de N50 die ik dacht te krijgen, maar een ander en groter model, de AE125, met een kom van zo'n 12-14 liter. De deeghaak ontbreekt, dat is wel jammer, dus ik ben naarstig op zoek. Ik zal gaan zoeken naar geschikte forumonderwerpen daarover.
Veel plezier met bakken,
Farine