Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Gebruikersavatar
Door DianaB
#60837
Hallo allemaal,
Ik ben Diana en sinds kort ben ik enthousiast geworden om zelf brood te bakken, sinds ik een nieuwe keuken incl stoomoven heb. Hiervoor gebruikte ik een aantal jaar een bbm. Ik heb die nog wel maar zie meer uitdaging in 'het zelf doen'. Ik kijk hier aan een week of twee rond en heb nu dus een account aangemaakt. Ik hoop hier veel tips te lezen om zo nog meer plezier te krijgen in brood bakken.
Gebruikersavatar
Door BakkerGerrit
#60839
Welkom Diana! ( plaats eens een foto van je baksels, vind(en) ik (we) leuk) :D
Gebruikersavatar
Door Rik59
#60840
Zie je nou wel.. er zijn er steeds meer die het licht (ehhh… de oven) zien...

Welkom Diana... we love pics… ;B ;B
Gebruikersavatar
Door Levinebaktbrood
#60843
Welkom Diana :G

Interessant want ik pik nog altijd de plantenspui[…]

In het volkorenmeel dat ik koop ontbreekt de […]

Ingezakt brood

@Rik: Anna heeft het antwoord op jouw vragen aa[…]

@Rik: je schrijft "1,1% of 1,2 % gist zal[…]