Hallo allemaal. Ik ben Rick en heb me hier aangemeld omdat ik op zoek was naar wat tips en finetuning over het bakken van écht lekker brood. Ik ben met name van plan om rustieke origineel Franse broden te maken zoals die al eeuwen bestaan. Al sinds jaren bak ik zelf worstenbrood, focaccia, pizza bodems en gebak en vond het nu eens tijd om wat uit te breiden. Hiervoor heb ik een extra oven aangeschaft met stenen bodem die ook nog eens tot 350°C kan verwarmen om de keuze in bakwijzen wat uit te breiden.
Naast bakken brouw ik ook bier.
Hallo
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Hallo
Hallo Rick..
Welkom op het forum..
Hmmm… die oven van jou... doet ie €350 per keer??
Zo ja... mail me dan snel waar ik hem kan halen, want zo'n oven gaat overuren bij mij maken :DB2: :DB2:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Hallo
Welkom Rick!
Ik heb de berichten over bierbostel even verplaatst naar het al bestaande topic daarover. Dan blijft de informatie voor iedereen vindbaar op een logische plek op dit forum
Ik heb de berichten over bierbostel even verplaatst naar het al bestaande topic daarover. Dan blijft de informatie voor iedereen vindbaar op een logische plek op dit forum