Even voorstellen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
bart_32
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: za 03 mar 2018, 10:38

Even voorstellen

Bericht door bart_32 »

Hoi allemaal,

Ik ben Bart. Sinds een aantal maanden ben ik aan het broodbakken geslagen, met tot een week geleden niet heel best resultaat. Klef brood, heel "deegig" van binnen, en amper gerezen. Maar, toen kwam ik dit forum tegen! Wat een geactiveerd zuurdesem en een banneton al niet teweeg kunnen brengen in mijn keuken! Een heerlijk gerezen licht zurig brood kwam donderdag uit de oven, met dank aan de tips en trucs die ik hier las :2th:

De komende tijd wil ik vooral veel leren, en zal ik dus hier en daar mijn oor tegen het sleutelgat van verschillende topics leggen :D
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Even voorstellen

Bericht door papagena »

Welkom! En laat ik je direct maar waarschuwen: Je bent voorlopig nog niet uitgeleerd!
Niet bij brood alleen....
Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 955
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: Even voorstellen

Bericht door Anna »

Welkom Bart! Als je bepaalde informatie niet kan vinden, schroom niet om ook je mond te gebruiken! :grin:
Gebruikersavatar
Oma bakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 07 feb 2018, 13:03

Re: Even voorstellen

Bericht door Oma bakt »

Hoi Bart,
Welkom.
Even een vraagje: wat is een banneton?
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Even voorstellen

Bericht door papagena »

Een rijsmandje.
Niet bij brood alleen....
Gebruikersavatar
Oma bakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 7
Lid geworden op: wo 07 feb 2018, 13:03

Re: Even voorstellen

Bericht door Oma bakt »

Oke bedankt. Weer wat geleerd.
Wat heeft een rijsmandje voor voordeel?
Kun je er ook iets anders voor gebruiken?
Plaats reactie