Hoi allemaal,
Ik ben Bart. Sinds een aantal maanden ben ik aan het broodbakken geslagen, met tot een week geleden niet heel best resultaat. Klef brood, heel "deegig" van binnen, en amper gerezen. Maar, toen kwam ik dit forum tegen! Wat een geactiveerd zuurdesem en een banneton al niet teweeg kunnen brengen in mijn keuken! Een heerlijk gerezen licht zurig brood kwam donderdag uit de oven, met dank aan de tips en trucs die ik hier las :2th:
De komende tijd wil ik vooral veel leren, en zal ik dus hier en daar mijn oor tegen het sleutelgat van verschillende topics leggen
Even voorstellen
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen
Welkom! En laat ik je direct maar waarschuwen: Je bent voorlopig nog niet uitgeleerd!
Niet bij brood alleen....
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Even voorstellen
Welkom Bart! Als je bepaalde informatie niet kan vinden, schroom niet om ook je mond te gebruiken! :grin:
- Oma bakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 07 feb 2018, 13:03
Re: Even voorstellen
Hoi Bart,
Welkom.
Even een vraagje: wat is een banneton?
Welkom.
Even een vraagje: wat is een banneton?
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
- Oma bakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 07 feb 2018, 13:03
Re: Even voorstellen
Oke bedankt. Weer wat geleerd.
Wat heeft een rijsmandje voor voordeel?
Kun je er ook iets anders voor gebruiken?
Wat heeft een rijsmandje voor voordeel?
Kun je er ook iets anders voor gebruiken?