Ik ben Jeannine en 70 jaar oud. Woon in de zomermaanden in Nederland en in de wintermaanden in Thailand. Ik ben een fervente broodbakster met af en toe een heerlijk dessert of gebak ter afwisseling van de Thaise keuken die ik nagenoeg voldoende beheers. De laatste tijd bak ik voor vrienden en kennissen heerlijke appeltaarten. Ook gebruik ik alternatieven als ik hier in Thailand voor mijn baksels niet het nodige kan vinden. Ik heb toch wel een dringende vraag ik bak ook Limburgse vlaai volgens diverse recepten. Wat mij niet goed lukt is een GISTBODEM bakken, hij is wel gaar maar de randen van de vlaai zijn veel te hard. Ik wil hem krijgen zoals een banketbakker , Gebruiken die soms broodverbeteraar? Kan iemand mij uit de droom helpen? Ik hoop een antwoord te krijgen zodat ik eindelijk mijn vlaaitje naar wens kan maken.
Groet Jeannine
even voor stellen en tevens een bakvraag,
- Foodlover
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: za 27 jan 2018, 07:50
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4005
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: even voor stellen en tevens een bakvraag,
Jeannine,
Welkom op het forum!
Als je vragen hebt kan je die beter in een andere rubriek stellen, dit onderdeel is alleen om je voor te stellen.
Wil
Welkom op het forum!
Als je vragen hebt kan je die beter in een andere rubriek stellen, dit onderdeel is alleen om je voor te stellen.
Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: even voor stellen en tevens een bakvraag,
Welkom Jeannine!