even voor stellen en tevens een bakvraag,

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Foodlover
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: za 27 jan 2018, 07:50

even voor stellen en tevens een bakvraag,

Bericht door Foodlover »

Ik ben Jeannine en 70 jaar oud. Woon in de zomermaanden in Nederland en in de wintermaanden in Thailand. Ik ben een fervente broodbakster met af en toe een heerlijk dessert of gebak ter afwisseling van de Thaise keuken die ik nagenoeg voldoende beheers. De laatste tijd bak ik voor vrienden en kennissen heerlijke appeltaarten. Ook gebruik ik alternatieven als ik hier in Thailand voor mijn baksels niet het nodige kan vinden. Ik heb toch wel een dringende vraag ik bak ook Limburgse vlaai volgens diverse recepten. Wat mij niet goed lukt is een GISTBODEM bakken, hij is wel gaar maar de randen van de vlaai zijn veel te hard. Ik wil hem krijgen zoals een banketbakker , Gebruiken die soms broodverbeteraar? Kan iemand mij uit de droom helpen? Ik hoop een antwoord te krijgen zodat ik eindelijk mijn vlaaitje naar wens kan maken.
Groet Jeannine :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Gebruikersavatar
lekkermelig
Beheerder
Berichten: 4006
Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
Locatie: Wageningen
Contacteer:

Re: even voor stellen en tevens een bakvraag,

Bericht door lekkermelig »

Jeannine,

Welkom op het forum!
Als je vragen hebt kan je die beter in een andere rubriek stellen, dit onderdeel is alleen om je voor te stellen.

Wil
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt

Blog: Lekkermelig.nl
Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 955
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: even voor stellen en tevens een bakvraag,

Bericht door Anna »

Welkom Jeannine!
Plaats reactie