Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Gebruikersavatar
Door Antigluut2016
#58598
Hallo Allemaal,

Mijn naam is Manuela en ik ben de eigenaar van Bakkerij de Anti Gluut. Ik bak glutenvrij brood en gebak. Dat is begonnen als hobby en een beetje uit de hand gelopen haha. Ik werk wel kleinschalig vanuit mijn eigen keuken.

Ik lees al een tijdje mee op dit forum en heb hier heel veel geleerd over het bakken van brood. Glutenvrij brood is helemaal anders, maar ik merkte wel dat de kwaliteit een stuk hoger werd toen ik wat tips voor normaal brood heb toegepast.
Ik ben van mening dat ik nooit uitgeleerd ben en daarom lees ik altijd nog met veel plezier mee hier op het forum.

Zijn er nog meer glutenvrije (hobby) bakkers hier op het forum?

Groetjes Manuela
Gebruikersavatar
Door Levinebaktbrood
#58600
Welkom Manuela :G
Gebruikersavatar
Door Rudolf
#58915
ha Manuela,

Ik heb een paar pogingen gedaan tot het bakken van glutenvrij zuurdesembrood, met behulp van haverdesem. Het is een keer heel goed, een keer matig en twee keer ronduit slecht gegaan... helaas.

Zijn er nog andere glutenvrije zuurdesem opties?

Heb je (links naar) goede recepten?

groeten, Rudolf

Welkom Andre :G . Alvast twee opmerkingen: e[…]

Zuurdesem

Dat gaat inderdaad heel goed (en andersom ook).

Even voorstellen

Welkom Nancy :G

Brood van Gerrit

Dat was inderdaad verse gist Henk. En de honing lo[…]