De smaak te pakken
Geplaatst: do 07 dec 2017, 22:06
Hallo! Ik was al begonnen met posten zonder voorstellen. ;S
Ik ben een hobbybakker die graag met deeg speelt. Doe ik al jaren, soms een hele tijd niet en dan heb ik de smaak weer te pakken. De afgelopen maand was tamelijk productief: pizza's, rozijnenbollen, stokbroden, zachte breekbroden, suikerbroden, turkse broden... alles wat ik maar in mijn omgeving kon slijten :grin:
Tijdens het bakproces loop ik de hele tijd te snuffelen, wegen, noteren, voelen, proeven enzovoorts of mijn receptjes en procesjes steeds wat verder aan te passen totdat het voor mij goed werkt, met mijn ingrediënten en apparatuur. Dat vind ik bijna nog leuker dan al dat brood dat ik eraan over houd
Ik ben een hobbybakker die graag met deeg speelt. Doe ik al jaren, soms een hele tijd niet en dan heb ik de smaak weer te pakken. De afgelopen maand was tamelijk productief: pizza's, rozijnenbollen, stokbroden, zachte breekbroden, suikerbroden, turkse broden... alles wat ik maar in mijn omgeving kon slijten :grin:
Tijdens het bakproces loop ik de hele tijd te snuffelen, wegen, noteren, voelen, proeven enzovoorts of mijn receptjes en procesjes steeds wat verder aan te passen totdat het voor mij goed werkt, met mijn ingrediënten en apparatuur. Dat vind ik bijna nog leuker dan al dat brood dat ik eraan over houd