Hallo...
- Anne in france
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: za 04 jul 2020, 07:06
Hallo...
Mijn naam is Anne en ook ik ben aan het bakken geslagen sinds Maart dit jaar. Mijn zoon heeft een mooie levain ontwikkelt en die hoop ik nu in leven te houden daar hij weer aan het werk is. Ik hoop op dit forum veel te leren want het is nl zo geworden hier thuis; Wie bakt de mooiste broden?
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Hallo...
Hallo Anne WELKOM!! Je woont in.. ehm France??
We praten over een starter of een desem Anne.. een levain is een voordeeg.. tenminste hier in het multi-culti-kikkerlandje..
Enne mevrouw make alleen die baquette???
We praten over een starter of een desem Anne.. een levain is een voordeeg.. tenminste hier in het multi-culti-kikkerlandje..
Enne mevrouw make alleen die baquette???
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.