Bartscher AT120 Inbouw
Geplaatst: ma 28 nov 2022, 18:17
Hallo
Ik ben me aan het oriënteren op een nieuwe oven (voornamelijk hobby broodbakker).
Vooral de Bartscher AT120 spreekt me aan. Echter, van geen enkele soort semi-pro oven (Bartscher, Rofco, BW, ...) bestaan er ovens
die geschikt zijn om in een kast in te bouwen.
Nu vroeg ik me af , als ik dit gewoon toch doe, en aan beide zijden een fermacell plaat in de kast monteer, wat kunnen dan de nadelen
zijn? Het toestel kan hooguit sneller op temperatuur zijn denk ik dan , maar ik zie misschien logische zaken over het hoofd.
Iemand ideeën , suggesties, ...
Ik ben me aan het oriënteren op een nieuwe oven (voornamelijk hobby broodbakker).
Vooral de Bartscher AT120 spreekt me aan. Echter, van geen enkele soort semi-pro oven (Bartscher, Rofco, BW, ...) bestaan er ovens
die geschikt zijn om in een kast in te bouwen.
Nu vroeg ik me af , als ik dit gewoon toch doe, en aan beide zijden een fermacell plaat in de kast monteer, wat kunnen dan de nadelen
zijn? Het toestel kan hooguit sneller op temperatuur zijn denk ik dan , maar ik zie misschien logische zaken over het hoofd.
Iemand ideeën , suggesties, ...