Pagina 1 van 1

Aanbevollen gewone oven?

Geplaatst: di 05 mar 2019, 15:44
door Francisco
Hallo allemaal,

(Nederlands is niet mijn eerst taal... geduld aub).

Ik ben brood aan het bakken sinds een jaar of zo. 1 of 2 keer per week.

Wij hebben een ‘normale maat’ ingebouwd oven, die kan feitelijk maximaal 210C berijken maar het duurt heeeeeeeel lang om daar te komen.

Zijn er aanbevolen “normale ovens” voor brood/pizza? Ik zou liever een bijzondere “normale maat” ingebouwd oven dan een tweede alleen stande oven in de garage hebben.

Vriendelijk groeten,
Francisco

Re: Aanbevollen gewone oven?

Geplaatst: do 07 mar 2019, 19:05
door Gebaxke
Atag vind ik altijd prima electrische ovens. Die we nu hebben is alweer een jaar of 8 oud.
Ben nu aan het kijken naar de ATAG OX4511C
Een oven met hetelucht of boven/onderwarmte.

Re: Aanbevollen gewone oven?

Geplaatst: di 12 mar 2019, 10:59
door Levinebaktbrood
Er zijn zoveel ovens te koop dat het ondoenlijk is om je een goed advies te geven. Let er in ieder geval wel op dat de oven boven-/onderwarmte heeft en niet alleen hete lucht en dat de temperatuur minstens tot 250 C gaat.

Zelf heb ik sinds een aantal maanden een Bosch HBG8755S1.