Rofco b40 vraagje
Geplaatst: di 24 jan 2017, 21:33
Ik ben trotse eigenaar geworden van een rofco b40!
Vrijdag ga ik voor de eerste keer er brood in bakken.
Als test zou ik eerst eens enkel met het bovenste bakvlak werken, en 1 maal tegelijk 4 broden bakken.
Mijn vraag is nu als ik de temperatuur ook moet terug draaien nadat de korst bruin begint te worden
Of als ik de temperatuur gewoon op 200 graden kan laten staan voor de volledige baktijd.
Ik bakte altijd in een hetelucht oven maar denk dat in de rofco bakken nog helemaal iets anders is!
Ik kijk er al naar uit
Vrijdag ga ik voor de eerste keer er brood in bakken.
Als test zou ik eerst eens enkel met het bovenste bakvlak werken, en 1 maal tegelijk 4 broden bakken.
Mijn vraag is nu als ik de temperatuur ook moet terug draaien nadat de korst bruin begint te worden
Of als ik de temperatuur gewoon op 200 graden kan laten staan voor de volledige baktijd.
Ik bakte altijd in een hetelucht oven maar denk dat in de rofco bakken nog helemaal iets anders is!
Ik kijk er al naar uit