Chemische lucht
Geplaatst: zo 20 okt 2019, 11:51
Hallo
Een vraagje
Ik heb pas een bakmachine gekocht bij de Lidl.
Het grootst mogelijke brood is ongeveer 1500 gram.
Ik ben gewend 1250.
Dus uitproberen.
Ik heb eens geprobeerd minder zout te gebruiken.
Het bakken op zich ging goed, maar er was een chemisch luchtje.
Bleek dat het brood zo ver gerezen was dat het is overgelopen.
Over 1 zijkant en ook op het verwarmingselement.
Mijn vraag is.
Die chemische lucht is meegebakken.
Kan je dit brood veilig eten?
Alvast bedankt voor jullie reactie
Een vraagje
Ik heb pas een bakmachine gekocht bij de Lidl.
Het grootst mogelijke brood is ongeveer 1500 gram.
Ik ben gewend 1250.
Dus uitproberen.
Ik heb eens geprobeerd minder zout te gebruiken.
Het bakken op zich ging goed, maar er was een chemisch luchtje.
Bleek dat het brood zo ver gerezen was dat het is overgelopen.
Over 1 zijkant en ook op het verwarmingselement.
Mijn vraag is.
Die chemische lucht is meegebakken.
Kan je dit brood veilig eten?
Alvast bedankt voor jullie reactie