Bak regelmatig bolussen, maar kom nog niet helemaal aan de zeeuwse toppers.
Het probleem is dat de suiker hard wordt, en niet lekker kleverig zoals een echte bolus.
Iemand een tip?
Bolussen
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Bolussen
Bak je Bolussen af met stoom in de oven en houd hem gesloten tijdens het hele bakproces.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Bolussen
bedankt voor de tip. Ga het eens proberen.
-
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 8
- Lid geworden op: di 18 okt 2016, 10:36
Re: Bolussen
Kijk eens naar het filmpje van Leo Pelzer op you tube.